Το λέει ο Ozzy Osbourne, ο οποίος θέλει επίσης να επικεντρωθεί στην σόλο καριέρα του.

Οι θρύλοι του Heavy Metal, Black Sabbath, θα ξεκινήσουν δουλειά πάνω σε νέο δίσκο το 2015, ακολουθούμενο από μια τελευταία περιοδεία.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η mega συλλογή Memoirs of a Madman μια συλλογή στην solo καριέρα του Ozzy Osbourne, που με αφορμή την κυκλοφορία ο Ozzy δίνει ένα σωρό συνεντεύξεις για να κάνει το σχετικό promo και σε αυτές μιλάει και για του Black Sabbath, και τα νέα, ή τουλάχιστον οι ιδέες από τη μεριά του γκρουπ, είναι ευχάριστα και έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Συνέντευξη: Bev Bevan (The Move,ELO,Black Sabbath)

Πολλοί με ρωτάνε αν με μια επανένωση των Black Sabbath, η solo καριέρα μου θα τελειώσει. Η απάντηση είναι όχι: θα συνεχίσω να κάνω τα σόλο έργα μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τα δύο μαζί. Αυτή συλλογή ‘Memoirs of a Madman‘ είναι ένα σημάδι για να καταλάβει ο κόσμος πως δεν θα εγκαταλείψω τη σόλο καριέρα μου.

 

Αυτό που θα κάνουν οι Black Sabbath είναι ένας νέος δίσκος, μια νέα περιοδεία και μετά τέλος για πάντα, νομίζω. Μετά θα επιστρέψω με τα σόλο έργα μου.

 

Είμαι χαρούμενος που γύρισα στους Sabbath. Πρώτον, ήταν η πρώτη φορά που ένα άλμπουμ μας έφτασε στο Νο.1 στην Αμερική και δεύτερον πιστεύω πως θα τελειώσουμε την καριέρα μας ευτυχισμένοι.

 

Το μόνο άσχημο στην επανένωσή μας ήταν πως ο Bill Ward δεν ήταν μαζί μας, για οικονομικούς λόγους για λόγους που φαίνεται να έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και από τα οποία δεν κατάλαβα τίποτα.

 

Θα ήταν υπέροχο αν ο Bill γύρναγε μαζί μας, για την επόμενη περιοδεία. Θα ήταν ωραίο ότι οι τέσσερις ολοκληρώνουμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί.

 

Tommy Clufetos έκανε σπουδαία δουλειά, αντικαθιστώντας Bill τελευταία περιοδεία. Είναι μια μεγάλη ντράμερ. Αλλά δεν είναι ο Bill Ward, το καταλαβαίνεις;

Για να δούμε…

Και μιας και μιλάμε για live απολαύστε τη συναυλία τους στο Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούλιο

Αφήστε το σχόλιό σας