Το σημαντικότερο συγκρότημα ψυχεδελικού ροκ, οι Black Angels, επανέρχονται σε ελληνικό έδαφος για δύο μοναδικά shows.

Οι Black Angels επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο «Principal Club Theater» στην Αθήνα και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο «Piraeus 117 Academy» στην Αθήνα.

Από το Austin του Texas ορμώμενοι οι The Black Angels είναι χωρίς αμφιβολία το σημαντικότερο συγκρότημα ψυχεδελικού ροκ των ημερών μας! Οι «Μαύροι Άγγελοι» πήραν το όνομα τους από το «The Black Angel’s Death Song» των Velvet Underground και ξεκίνησαν την πορεία τους στα μουσικά δρώμενα το 2004. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Passover κυκλοφόρησε το 2006 και τάραξε τα νερά της ανεξάρτητης αμερικανικής ροκ σκηνής.

Δοκιμάζοντας τα όρια της ψυχεδέλειας

Οι The Black Angels δοκίμασαν τα όρια της ψυχεδέλειας μέσα από τον πρώτο και τον δεύτερο δίσκο τους «Directions to See A Ghost» προσφέροντας trip-αριστή ατμόσφαιρα και μνημειώδη riffs.

Μία σειρά από εμπνευσμένες δαιδαλώδεις μουσικές συνθέσεις τους έφερε στην πρώτη γραμμή της psych rock! Θιασώτες των 60s και «πνευματικά τέκνα» του Roky Ericsson οι Τεξανοί rockers συνέχισαν να εκπλήσσουν θετικά κοινό και κριτικούς με τον επόμενο τους δίσκο, «Phosphene Dream», να φιγουράρει στα καλύτερα albums του 2010 και το «Bad Vibrations» να γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των οπαδών των The Black Angels.

Το 2014 κυκλοφόρησε το «Ιndigo Meadow» με το «Black Isn’t Black» να ξεχωρίζει και να προστίθεται στις επιτυχίες των The Black Angels, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για την κορυφαία psych rock μπάντα στον κόσμο! Εν αναμονή του νέου τους δίσκου που έχει προγραμματιστεί εντός του 2017.

Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη στο «Principal Club Theater» στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη στο «Piraeus 117 Academy» στην Αθήνα οι Μαύροι Άγγελοι επιστρέφουν!

Εισιτήρια

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€

Ταμείο: 28€

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608366
Θεσσαλονίκη: Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880
Online: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας