Το μήνυμα της δύναμης διαδίδει η Bishop Briggs μέσα από το καινούριο τραγούδι της και το video clip που το οπτικοποιεί.

Η Bishop Briggs έδωσε εικόνα στο νέο single «White Flag».

Το δυναμικό video clip γυρίστηκε με την τεχνική του μονοπλάνου (one take) στο Λος Άντζελες, με τη σκηνοθεσία του James Larese (Eminem, A Tribe Called Quest, Alicia Keys).

Το «White Flag» είναι προάγγελος του πολυαναμενόμενου παρθενικού άλμπουμ της Bishop Briggs με γενικό τίτλο «Church Of Scars», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από τις Republic Records / Universal Music.

«Το “White Flag” είναι ένα τραγούδι για την ανθεκτικότητα, παρά τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου, έτσι ήταν πολύ σημαντικό να αντιπροσωπευθεί αυτή η δύναμη στο μουσικό βίντεο», σχολιάζει η 25χρονη τραγουδίστρια.

Καθώς το βίντεο εξελίσσεται, το μήνυμα που γίνεται σαφές είναι ότι μπορούμε πάντα να βρούμε δύναμη, ακόμα και αν αισθανόμαστε φυλακισμένοι από τις συνθήκες, τις ανασφάλειες ή τις αμφιβολίες.

«Ο James Larese σκηνοθέτησε το βίντεο και είμαι ευγνώμων να συνεργάζομαι με κάποιον που δεν φοβόταν να δοκιμάσει το μονοπλάνο! Το γυρίσαμε σε μία τεράστια αποθήκη και έτρεχα από τη μία θέση στην άλλη. Είμαι υπερήφανη γι’ αυτό το βίντεο και απίστευτα ευγνώμων για όλη την ομάδα της Triggr & Bloom. Ελπίζω να αφήσετε την αίσθηση ενδυνάμωσης του βίντεο να αντιμετωπίσει οτιδήποτε στέκεται στο δρόμο σας», δήλωσε η Bishop Briggs.

Στις 26 Μαρτίου, η Bishop Briggs θα παρουσιάσει το «White Flag» στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Show» του Stephen Colbert στο CBS, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί και στο «American Idol» του FOX, τον Απρίλιο, αποτελώντας μέρος των διάσημων προσκεκλημένων που θα κληθούν να τραγουδήσουν σε ντουέτο με τους 24 κορυφαίους διαγωνιζόμενους του talent show.

Επιβεβαιώνοντας ότι το κοινό της εκρήγνυται αριθμητικά, η Bishop Briggs αρχίζει επίσημα την περιοδεία της σε ΗΠΑ και Καναδά από τις 27 Απριλίου, μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του «Church Of Scars».

Παράλληλα με το video clip, κυκλοφόρησε και η acoustic εκδοχή του «White Flag»:

Η Bishop Briggs διασκευάζει
το «Never Tear Us Apart» για το «Fifty Shades Freed»

Bishop Briggs - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας