Η Katerine Duska ερμηνεύει τη διασκευή του Billy Pod.

Ο Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς) συνεργάζεται με την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Katerine Duska στη διασκευή του τραγουδιού «Limit To Your Love» της Feist, το οποίο έκανε ευρύτερα γνωστό ο James Blake με την αντίστοιχη διασκευή του.

O μουσικός έχει διαγράψει πορεία ως ντράμερ των Next Step και έχει συμμετάσχει του σε μεγάλο αριθμό άλλων σχημάτων της ελληνικής σκηνής.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε digital single από την Puzzlemusik ως προάγγελος του άλμπουμ «Drums To Heal Society» του Billy Pod που θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου σε CD και ψηφιακά.

Πρόκειται για το ντεμπούτο άλμπουμ του Billy Pod στο οποίο, εκτός από την Katerine Duska στο συγκεκριμένο τραγούδι συμμετέχουν ως καλεσμένοι και οι Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο), Γιάννης Παπαδόπουλος (Next Step – πιάνο), Γιάννης Αναστασάκης (electronics) και Στέφανος Χυτήρης (ντραμς).

Το σταθερό πυρήνα του σχήματος του Billy Pod απαρτίζουν οι Μιχάλης Τσιφτσής (κιθάρα) και Κίμων Καρούτζος (κοντραμπάσο).

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως το single «Limit To Your Love» θα έχει μία λαμπρή πορεία στο ραδιόφωνο. Το βίντεο του τραγουδιού γυρίστηκε στο Dudu Loft από τον Φώτη Φωτόπουλο και τον Δημήτρη Μαντζαφό.

H Katerine Duska συμμετέχει με την φιλική συγκατάθεση της Minos EMI / Universal.

Ο δίσκος «Drums To Heal Society» θα παρουσιαστεί ζωντανά στο σύνολο του στο «Six Dogs» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση βινυλίου του άλμπουμ, επίσης από την Puzzlemusik.

 

Αφήστε το σχόλιό σας