Η Billie Eilish μιλά για τις καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει στην καριέρα της

Το μυστικό της επιτυχίας είναι για την Billie Eilish η επιμονή στις ιδέες και τη νοοτροπία της.

Η Billie Eilish μίλησε για τις καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει στην καριέρα της και εξομολογήθηκε την επιθυμία της να «ζήσει τη στιγμή», λέγοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο πεντηκοστό επεισόδιο του podcast Electronic Beats της Telekom μέσω βιντεοκλήσης από το σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Billie Eilish ανέφερε ότι οι καλύτερες αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι σήμερα στη σταδιοδρομία της είναι η προσήλωση στις ιδέες της, όπως και το γεγονός ότι συνεχίζει να γράφει τραγούδια στο σπίτι της μαζί με τον αδελφό της Finneas.

«Νομίζω ότι κολλάω στις δικές μου ιδέες και στη δική μου μεταχείριση για τα βίντεο, σε όλες τις δικές μου ιδέες για το εικαστικό», είπε.

«Νομίζω ότι άλλη μία από τις καλύτερες αποφάσεις είναι ότι δημιουργώ μουσική με τον αδερφό μου και όχι μία σειρά τυχαίων ανθρώπων. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Απλώς, για εμένα, δεν νομίζω ότι θα κατέληγε καλά», εξήγησε.

[space size=”20″]

Η Billie Eilish αποκάλυψε επίσης τη συμβουλή που είχε πάρει κάποτε ότι «το όχι είναι το πιο ισχυρό πράγμα που μπορείς να πεις, είναι ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο από το ναι».

«Πιστεύω ότι ο αδελφός μου και εγώ έχουμε χρησιμοποιήσει πραγματικά αυτή τη συμβουλή όλα αυτά τα χρόνια και συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να λες ναι σε όλα. Ακόμα και αν πρόκειται να σου δώσει περισσότερα χρήματα πρέπει να κάνεις αυτό που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει ή αυτό που νομίζεις ότι είναι σωστό για σένα», περιέγραψε.

Η Billie Eilish είπε αργότερα ότι δεν θέλει να ενθουσιάζεται κοιτάζοντας πολύ μακριά στο μέλλον, αλλά προτιμά να ζει τη στιγμή και να μην ανησυχεί για όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

«Αλλά όχι τόσο που να μου αρέσει να καταστρέφω τη ζωή μου εξαιτίας του», διευκρίνισε.

«Προφανώς σκέφτομαι πάντοτε τις πράξεις μου και πώς επηρεάζουν τον κόσμο και τους ανθρώπους, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι δεν με νοιάζει το μέλλον μου. Με ενδιαφέρει πραγματικά το μέλλον μου, απλώς δεν θέλω να κολλήσω και να το σκέφτομαι όλη την ώρα», τόνισε.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά