Μηνύματα που πρέπει να ακουστούν στέλνει η Billie Eilish συμμετέχοντας σε καμπάνια για την ψυχική υγεία.

Η Billie Eilish θέλει να αλλάξει τα δεδομένα για το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία.

Η 17χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά σε μία συνέντευξη για την εκστρατεία «Seize the Awkward» για τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να φροντίζουν τους εαυτούς τους ψυχικά.

Στο κίνημα αυτό έχουν συμμετάσχει επίσης αστέρες όπως η Liza Koshy και η Ava Max.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η Billie Eilish περιγράφει τη δική της ψυχική υγεία και ενθαρρύνει τους θεατές να μη νιώθουν ντροπή να ζητούν βοήθεια από άλλους όταν χρειάζεται.

«Δεν σας κάνει αδύναμους να ζητήσετε βοήθεια», λέει. «Δεν σας κάνει να αδύναμους να ζητήσετε για ένα φίλο, να πάτε σε ένα θεραπευτή, δεν πρέπει να σας κάνει να νιώθετε αδύναμους να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον», υπογραμμίζει.

Η απλή πράξη να ακούσεις κάποιον μπορεί να κάνει θαύματα για κάποιον άλλο, υποστηρίζει.

«Το κύριο πράγμα που προσπαθώ να πω είναι ότι πρέπει να κρατάτε τα αυτιά σας ανοιχτά και να ακούτε», προσθέτει. «Ακόμη και αν είναι λίγο περισσότερο συμπονετικό, αυτό μπορεί πραγματικά να σημαίνει πολλά για κάποιον, επειδή δεν ξέρετε τι συμβαίνει.»

Η Billie Eilish, η οποία έχει αποκαλύψει δημοσίως ότι πάσχει από το σύνδρομο Tourette, σχολιάζει ότι «προσπαθεί το καλύτερο» για να φροντίζει τον εαυτό της, ακόμα κι αν δεν είναι βέβαιη εάν αυτό που κάνει είναι αποτελεσματικό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας