Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Billie Eilish: «Φοβόμουν τον Eminem όλη μου τη ζωή»

Billie Eilish: «Φοβόμουν τον Eminem όλη μου τη ζωή»

-

Δες και αυτά

Αυθόρμητη όπως πάντα, η Billie Eilish μοιράστηκε τις σκέψεις της σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Billie Eilish αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου για το «The Noisey Questionnaire of Life» του «Vice».

Στη συνέντευξη η 17χρονη τραγουδίστρια κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε μία σειρά από συναφή πράγματα. Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει μεταξύ των Drake, Eminem και Childish Gambino, απάντησε χωρίς δισταγμό.

«Φοβόμουν τον Eminem όλη μου τη ζωή. Φίλε, ήμουν τρομοκρατημένη», ομολόγησε ξαπλώνοντας στον καναπέ καθώς μιλούσε. «Ο τύπος με φρίκαρε. Ω Θεέ μου. Αλλά να ξέρεις ότι ο Childish Gambino με δημιούργησε», είπε.

«Είναι θεός. Δεν μπορείς ούτε να τον βάλεις σε λίστα με άλλους ανθρώπους», τόνισε για τον Childish Gambino.

Billie Eilish - Galore Magazine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Billie Eilish θεωρεί «ασέβεια» να τη συγκρίνουν με τη Lana Del Rey

Σε άλλη ερώτηση επέλεξε τον The Notorious B.I.G. (aka Biggie Smalls) αντί του JAY-Z και τον Tupac, παρόλο που θεωρεί ότι ο τελευταίος διέθετε πιο cool αύρα.

«Η φωνή του Biggie μοιάζει σαν μια μεγάλη βαριά και ζεστή κουβέρτα επάνω σου, που είναι πιθανώς αυτό που θα αισθανόσουν εάν ξάπλωνε επάνω σου», σχολίασε με χιούμορ.

Η Billie Eilish αποκάλυψε επίσης ότι θα ήθελε να ζήσει στην εξοχή, σε ένα λιβάδι γεμάτο άλογα, απάντησε ότι προτιμά το «Star Trek» αντί το «Star Wars» (αλλά μόνο το αρχικό) και υποστήριξε ότι δεν ενδιαφέρεται να γίνει ανίκητη, αν και θα της άρεσε να είχε την ικανότητα να πετάει.

«Προσπαθώ να πεθάνω μια μέρα. Δεν θέλω να ζήσω για πάντα», είπε.

«Θα ήθελα πολύ να πετάω. Πάντα ήθελα να πετάω. Έβλεπα τόσα πολλά όνειρα που πετούσα», πρόσθεσε. «Γιατί δεν μπορούμε να πετάξουμε ακόμα;», αναρωτήθηκε. «Είναι τόσο ηλίθιο, μπορούμε να πετάξουμε στον ουρανό αυτά τα μεγάλα πουλιά χιλιάδων κιλών, τα αεροσκάφη, αλλά δεν μπορούμε να πετάξουμε εμείς οι ίδιοι; Είναι τόσο ηλίθιο.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας