Με αφορμή την  εκπομπή που έκαναν οι Μέλισσες την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέσα από τη συχνότητα του Mad Tv για τα 20 πιο αγαπημένα album για το 2012 σχολίασαν κάποιους καλλιτέχνες που βρίσκονταν μέσα στην 20άδα, όπως τους One Direction και Justin Bieber που κατέκτησαν την 8η και 5η θέση αντίστοιχα.

Οι Biliebers και οι One Direction-ers, βγάζοντας τη χολή όλου του κόσμου,  κατηγόρησαν τις μέλισσες και άφhσαν τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Σχόλια που έφτασαν τα όρια της υπερβολής όπως :

1.@melisses ποιοι νομίζετε πως είστε ; είστε παρά πόλυ άσχετοι από μουσική !!! καλητερα εσείς να ηρεμήσετε !!! bitches !!!

2.@melisses to oti gelate MONO eseis kai merikoi apotuxhmenoi pou etuxe na einai fans prepei na sas anushxei..

3.@melisses Λίγο σεβασμός δεν έβλαψε.Χιούμορ?Ούτε καν.Πολύ θα θέλατε να είχατε την καριέρα του αλλά η ζωή είναι τόσο άδικη μερικές φορές έτσι?

Αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν μέσο Twitter! Βέβαια το γνωστό συγκρότημα δεν άργησε να δώσει απάντηση και να εξηγήσει τι ειναι όλο αυτο που τάραξε όλο τον κόσμο του διαδικτύου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς ή ευτυχώς το χιούμορ δεν είναι για όλους τους φάνς του κόσμου.. Εμείς  θέλουμε αυτούς που έχουν! Περαστικά στους υπόλοιπους…

 

Αφήστε το σχόλιό σας