Με την υποστήριξη του Hit Channel

 

Η Noiz Art & Music Productions παρουσιάζει μια χιπ χοπ εξτραβαγκάνζα με μια πληθώρα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πρώτο BIGGER THAN HIP HOP FESTIVAL, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα του ανεξάρτητου αμερικάνικου, γαλλικού αλλά κι εγχώριου χιπ χοπ.
Την Παρασκευή 14 του Δεκέμβρη το stage του Gagarin 205 θα πάρει «φωτιά» με τους πολιτικοποιημένους «γίγαντες» της παγκόσμιας χιπ χοπ κουλτούρας Dead Prez, τον Reks, υποψήφιος Καλύτερος χιπ χοπ Καλλιτέχνης για το 2011, τον εκπληκτικό Mike Flo, τους φοβερούς Γάλλους Soulkast & Brahi και φυσικά τα δικά μας παιδιά Ευθύμη (Α/Ε) με κλασσικά & νέα κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο προσωπικό του δίσκο και οι Στίχοιμα (ενόψει «Μηχανών»).
Τη βραδιά θα επενδύσουν με μουσικές, σκρατς και μπρεϊκς ο κορυφαίος turntablist της Ελλάδος Sparky T αλλά και ο DJ Cut Brawl της κολλεκτίβας των Tomahok.

Special Guest : Tαυτισμένος Λάθος

Παρουσίαση : Δημήτρης Κοττάκης

Ένα φεστιβάλ ‘bigger than hip hop’ κυριολεκτικά και μεταφορικά –που δεν χάνεται, με τη σφραγίδα ποιότητας της διοργάνωσης της Noiz Productions.

 

BIGGER THAN HIP HOP FEST :

DEAD PREZ

REKS

EFTHIMIS

MIKEFLO

SOULKAST

BRAHI

STIXOIMA

SPARKY T

DJ CUTBRAWL ( TOMAHOK )

 

Εισιτήρια: Προπώληση 18 ευρώ, Πόρτα 22 ευρώ

Για το πότε θα ξεκινήσει η προπώληση θα ενημερωθείτε σύντομα .

Αφήστε το σχόλιό σας