Ένα επιπλέον video clip που τραβά επάνω του βλέμματα φέρνει ο Big Sean, μέσα από το νέο δίσκο του «I Decided.».

Ο Big Sean επιστρέφει με ένα ακόμη μοναδικό video clip.

Ο πολυπλατινένιος και υποψήφιος για βραβείο Grammy Αμερικανός rapper, κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου το νέο άλμπουμ του με γενικό τίτλο «I Decided.», με το σήμα των G.O.O.D. Music και Def Jam / Universal.

Το «I Decided.» είναι η πέμπτη δισκογραφική δουλειά του Big Sean, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του το 2011 με το «Finally Famous» και ακολουθεί το «Twenty88» το project – συνεργασία και τον ομώνυμο δίσκο με την «ομόσταβλη» στην Def Jam, την τραγουδίστρια και δημιουργό από το Λος Άντζελες, Jhené Aiko.

Στο «I Decided.» ο Big Sean έχει προσκαλέσει ονόματα όπως οι Jeremih, Migos, The-Dream, Jhené Aiko, Flint Chozen Choir, Starrah, αλλά και τον διάσημο Eminem.

Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard 200, αποτελώντας το δεύτερο εγχείρημα του Big Sean που φτάνει στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεματικά, θεωρείται ως ένα concept album που επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα της αναγέννησης.

Μέχρι στιγμής, από το «I Decided.» έχουν προκύψει τρία singles. Το «Bounce Back», το «Moves» και τώρα τη σειρά παίρνει το «Jump Out The Window».

Το video clip που δίνει εικόνα στο τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε και μας αφήνει – αν μη τι άλλο – με το στόμα ανοιχτό. Ο Big Sean μετατρέπεται σε ήρωα video game και εισχωρεί στην ψηφιακή πραγματικότητας για να σώσει τη δική του πριγκίπισσα, σε έναν κόσμο με γερές δόσεις αναμνήσεων μίας άλλης δεκαετίας, αφού κυριαρχούν τα bits.

 

Αφήστε το σχόλιό σας