Δε γινόταν να περνούσαν χώρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Justin Bieber και η Selena Gomez.

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez έφτιαξαν βαλίτσες για να απολαύσουν ένα σύντομο, ρομαντικό ταξίδι ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων.

Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους μέσα σε ένα SUV αυτοκίνητο, να κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το Σάββατο (10/2). Ενώ δεν αποκαλύφθηκε ο προορισμός για τον οποίον είχαν εκδοθεί τα εισιτήριά τους, είναι πιθανό να ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη.

Εκτιμάται ότι η Selena Gomez θα παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας της «Coach» στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, καθώς συνεργάζεται με το συγκεκριμένο οίκο και πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες του. Από τη στιγμή που οι δύο τραγουδιστές εντοπίστηκαν να πηγαίνουν μαζί στο αεροδρόμιο, ίσως μετέβησαν μαζί και στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά την επανασύνδεσή τους το προηγούμενο φθινόπωρο, ο δεσμός του Justin Bieber και της Selena Gomez δυναμώνει συνεχώς. «Όλα είναι τόσο διαφορετικά αυτή τη φορά», μοιράζεται μία πηγή.

«Αυτή τη φορά, ο Justin συμπεριφέρεται σαν τζέντλεμαν και δείχνει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εκείνη. Είναι περισσότερο ανοιχτός για τα αισθήματά του για τη Selena, το οποίο ήταν ένα μεγάλο σημάδι ότι ωριμάζει.»

Η οικογένεια του Justin Bieber «αγαπάει» τη Selena, όπως έχει αναφερθεί, ενώ ο Justin Bieber ακόμα προσπαθεί «να αποδείξει τον εαυτό του» στην οικογένεια της 25χρονης Αμερικανίδας, συμπεριλαμβανομένου και της μητέρας της, Mandy Teefey, που δεν ενέκρινε τη σχέση τους.

«Είναι συναισθηματικά αχώριστοι και προσκολλημένοι. Όλοι γύρω τους γνωρίζουν πόσα πολλά σημαίνει ο ένας για τον άλλον», τονίζεται.

Αφήστε το σχόλιό σας