Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Justin Bieber για το συνονόματο αστέρα της pop, τον Timberlake.

Οι δύο διασημότεροι Justins της pop μουσικής έχουν πολλά κοινά, πέραν του ονόματος που μοιράζονται.

Ο Justin Bieber αποδεικνύεται μεγάλος θαυμαστής του Justin Timberlake και ειδικότερα της εμφάνισης που πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο στάδιο «US Bank» της Μινεάπολις, στο πλαίσιο του 52ου «Super Bowl».

Το show του Αμερικανού καλλιτέχνη παρακίνησε τον Καναδό συνάδελφό του να τον επαινέσει με μία ανάρτηση στο Instagram. Ο 24χρονος τραγουδιστής εκθείασε την ικανότητα του 37χρονου να διατηρεί την ελευθερία του χώρου όταν τραγουδά και χορεύει.

«Μου άρεσε αυτή η εμφάνιση. Τόση πολλή προετοιμασία για μία εμφάνιση σαν αυτή, απομνημόνευση, επιτυχίες, χορογραφίας, χωρίς να μένεις από ανάσες και να τραγουδάς επάνω στη μελωδία! Έμεινες αβίαστα στο ρυθμό. Είσαι ένας φυσικός, γεννημένος performer και κάνεις τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να χαμογελούν όταν είσαι επάνω σε εκείνη τη σκηνή», έγραψε ο Justin Bieber.

Ο Καναδός καλλιτέχνης θαυμάζει το συνονόματο αστέρα της pop από το ξεκίνημα της διαδρομής του. Το 2015, είχε υποδείξει την εξέλιξη στην καριέρα του Justin Timberlake ως ένα μοντέλο για τη δικιά του σταδιοδρομία.

«Κοιτάξτε τον Justin Timberlake. Ήταν στους NSYNC και φυσικά είχαν έναν καταπληκτικό ήχο, αλλά επίσης ήταν νέοι. Ήταν για τους εφήβους. Νιώθω ότι όταν έκανε τη μετάβαση (στη σόλο πορεία) και ξεκίνησε κάνοντας το “SexyBack”, βρήκε πραγματικά κάτι που ήταν μοναδικό σε αυτό που ένιωθε και ήθελε να κάνει», είχε περιγράψει.

«Νομίζω ότι  χρόνο να αναπτύξεις ως καλλιτέχνης το ύφος σου και να αναπτύξεις ό,τι σου αρέσει και ό,τι δε σου αρέσει», είχε προσθέσει ο Justin Bieber.

Ποιος αποκάλυψε ότι ο Justin Bieber ηχογραφεί το νέο άλμπουμ;

Justin Bieber - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας