Ο Justin Bieber ζήτησε συγγνώμη από όσους προσέβαλε η φάρσα του, χωρίς να μετανιώνει για την πράξη του.

Ο Justin Bieber έδωσε δημόσια εξηγήσεις για την άστοχη, όπως εξελίχθηκε, πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε στους ακολούθους του στο Instagram, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε στο λογαριασμό του την εικόνα ενός υπερηχογραφήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι έγκυος η σύζυγός του, Hailey Baldwin.

Ο pop star τράβηξε στα άκρα το αστείο, αναρτώντας στη συνέχεια φωτογραφίες της Hailey να εξετάζεται από ένα γιατρό, στις οποίες ανέφερε ότι το υπερηχογράφημα δεν ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Ο Justin Bieber αποκάλυψε την αλήθεια, έχοντας όμως προλάβει να προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές του. Το υπερηχογράφημα και οι (παλαιότερες, προφανώς) φωτογραφίες της Hailey Baldwin ήταν η φάρσα που εμπνεύστηκε με αφορμή την Πρωταπριλιά.

Οι ακόλουθοι του Καναδού τραγουδιστή εξέφρασαν διαφορετική στάση στο αστείο και του άσκησαν έντονη κριτική.

Τα περισσότερα επικριτικά σχόλια εστίαζαν στην ευαίσθητη φύση μίας εγκυμοσύνης, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να αστειεύεται κανείς με αυτό το θέμα, ειδικά όταν υπάρχουν ζευγάρια που είτε δυσκολεύονται είτε δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ή έχουν βιώσει τη διακοπή μίας εγκυμοσύνης.

Ο Justin Bieber θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από την άστοχη φάρσα του, υπερασπιζόμενος όμως την περίσταση, την Πρωταπριλιά.

«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται, υπάρχουν επίσης και άνθρωποι που δεν παίρνουν καλά τα αστεία, είμαι πλακατζής και ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα. Δεν ήθελα καθόλου να είμαι σκληρός με ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν παιδιά», διευκρίνισε με μία νέα ανάρτησή του στο Instagram.

«Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω, οι πρώτοι στους οποίους κάνουν φάρσα την Πρωταπριλιά είναι οι γονείς τους, στους οποίους λένε ότι είναι έγκυες για να δουν την έντονη αντίδραση. Αλλά θα ζητήσω συγγνώμη ούτως ή άλλως και θα αναλάβω την ευθύνη. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο που προσβλήθηκε», συνέχισε.

«Πραγματικά δε θέλω κανένας να πληγωθεί από μία φάρσα. Είναι όπως όταν έτριψα την τούρτα στο πρόσωπο της μικρής αδελφής μου για τα γενέθλιά της περιμένοντας να γελάσει, αλλά έκλαψε», είπε ο 25χρονος τραγουδιστής.

«Μερικές φορές απλώς δεν ξέρεις τι θα βλάψει τα συναισθήματα κάποιου. Δε συγκρίνω την εγκυμοσύνη με την τούρτα στο πρόσωπο, αλλά είναι μόνο για να περιγράψω ότι δε γνωρίζεις τι θα προσβάλει κάποιον. Κάποιοι μπορεί να γελάσουν, αλλά κάποιοι να προσβληθούν.»

«Νομίζω ότι με τις φάρσες μερικές φορές πρέπει να πάρεις το ρίσκο», κατέληξε ο Justin Bieber.

View this post on Instagram

There’s always gonna be people offended, there’s also people who don’t take jokes very well, I am a prankster and it was APRIL FOOLS. I didn’t at all mean to be insensitive to people who can’t have children. A lot of people I know, their first go to prank on April fools is telling their parents they are pregnant to get a big reaction. But I will apologize anyway and take responsibility and say sorry to people who were offended. I truly don’t want anyone to be hurt by a prank.. it’s like when I shoved cake in my little sisters face for her birthday expecting her to laugh but she cried. You sometimes just don’t know what will hurt someone’s feelings not to compare pregnancy with cake in the face but it’s just to paint the picture of not knowing what will offend. Some might have laughed but some were offended .. I think With pranks u sometimes have to roll that dice. #prankster #dennisthemenace #sorry #truly

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας