Περιμένατε ένα νέο άλμπουμ της Beyonce; Θα υπάρξει νέα κυκλοφορία αλλά όχι αυτό που περιμέναμε. Ένα νέο ξαφνικό άλμπουμ.

H Beyonce δεν θα κυκλοφορήσει το Volume II του ομώνυμου άλμπουμ της όπως φημολογήθηκε αρχικά.

Η τραγουδίστρια του «Drunk in Love» θα κυκλοφορήσει ένα τεσσάρων δίσκων Beyoncé Platinum Edition Box Set, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια και τέσσερα ακυκλοφόρητα remixes.

Η Columbia Records και Parkwood Entertainment αποκάλυψαν πως πρόκειται για 2 CD και 2 DVD box-set που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοέμβρη και θα περιλαμβάνει τα νέα τραγούδια «7/11» και «Ring Off» καθώς και τέσσερις ακυκλοφόρητα remixes των «Flawless» (Nicki Minaj), «Drunk in Love» (Jay Z & Kanye West), «Blow» (Pharrell Williams) and «Standing on the Sun» (Mr. Vegas).

Ο άλλος δίσκος θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια καθώς και ένα βιβλιαράκι με φωτογραφίες από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé που κυκλοφόρησε ξαφνικά τον Δεκέμβρη του 2013, χωρίς να έχει γίνει κάποια αναφορά η να έχει προηγηθεί κάποιο διαφημιστικό τρέιλερ.

Το 17 video clip που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα με το άλμπουμ θα περιλαμβάνονται στο ένα από τα DVD, ενώ το άλλο θα περιλαμβάνει 10 performances από το Mrs. Carter Show World Tour.

Το πακέτο του Box Set θα περιέχει και ένα μίνι ημερολόγιο του 2015.

BEYONCE Platinum Edition Box Set
Beyonce Platinum Edition Box Set

Αφήστε το σχόλιό σας