Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια της συλλογής adidas x Ivy Park.

Η Beyoncé είναι έτοιμη να εξαπλώσει την κυριαρχία της και στο χώρο της μόδας.

Η Queen B έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για την capsule συλλογή της Ivy Park που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την adidas.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού παρουσιάζονται διάφορα κομμάτια από τη σειρά, μεταξύ των οποίων κολάν, φόρμες, ζακέτες και υποδήματα όπως τα Ultra Boost sneakers.

Το teaser ξεκινά με τις φωνές γυναικών και ανδρών να εκφωνούν μία σειρά από φράσεις ενδυνάμωσης όπως: «Αυτά τα σύνορα δεν πρόκειται να με σταματήσουν».

Σε ένα από τα πλάνα η Beyoncé έχει στο πλευρό της την CL, την αστέρα της K-pop που αποτελεί παρομοίως πρέσβειρα της Adidas.

Σύμφωνα με τον κολοσσό αθλητικών ειδών, η συνεργασία με την Ivy Park ενώνει δύο εμβληματικά εμπορικά σήματα, τιμώντας συγχρόνως την κληρονομιά τους.

Η επιχειρηματική σύμπραξη της Beyoncé και της adidas ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2019, παράλληλα με την κυκλοφορία ενός μοντέλου signature sneakers.

View this post on Instagram

adidas x IVY PARK unboxing

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Η Beyoncé λάνσαρε τη σειρά activewear Ivy Park το 2016, σε συνεργασία τότε με την Topshop και τον συνιδρυτή της, Philip Green.

Η αστέρας της μουσικής απέκτησε τη συνολική ιδιοκτησία του εμπορικού σήματος δύο χρόνια αργότερα, μετά τη δημοσιοποίηση κατηγοριών εναντίον του Green για σεξουαλική παρενόχληση και φυλετικές διακρίσεις.

Η συλλογή adidas x Ivy Park θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 18 Ιανουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας