Η Beyoncé είναι μία super star διεθνούς βεληνεκούς και χρειάζεται την αρμόζουσα μεταχείριση. Ειδικά όταν έχει γενέθλια.

Μόνο τα καλύτερα για την Beyoncé!

Η διάσημη τραγουδίστρια γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της στο φεστιβάλ «Made in America» στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. την προηγούμενη Κυριακή (3/09), με εκδηλώσεις που περιλάμβαναν μία εξτραβαγκάντ τούρτα και μία καντάδα από το σύζυγό της, τον Jay-Z.

Η τούρτα, η οποία φτιάχτηκε από το «Cake Life Bake Shop» της πόλης, κόστισε τουλάχιστον 3.500 δολάρια (2.900 ευρώ), ανέφερε μία πηγή στο «Page Six» την Τετάρτη. Οι τιμές των περίτεχνων κέικ του αρτοποιείου «ξεκινούν από τα 3.500 δολάρια και αυξάνονται ανάλογα με τη λεπτομέρεια, την πολυπλοκότητα και το μέγεθος», σχολιάστηκε σχετικά.

Με μία τόσο υψηλή τιμολόγηση δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατατίθεται χρόνος και προσπάθεια στο επιδόρπιο. «Προφανώς κοιτάξαμε την έμπνευση και τέτοια πράγματα, αλλά το να φτιάξεις την τούρτα είναι μία διαδικασία δύο ημερών», είπε ο συνιδιοκτήτης του «Cake Life Bake Shop», Lily Fischer.

Αν και οι συνεργάτες της Beyoncé δεν είχαν συγκεκριμενοποιήσει αυτό που ήθελαν, ο Fischer και ο έτερος συνιδιοκτήτης Nima Etemadi, οι οποίοι και οι δύο δηλώνονται ως «τεράστιοι θαυμαστές» της τραγουδίστριας, κατάφεραν γρήγορα να εμπνευστούν κάτι μαζί, πατώντας στη φαντασμαγορική εμφάνιση της «Queen Bey» στα φετινά βραβεία Grammy.

«Την περασμένη εβδομάδα ήρθε μια κλήση στο “Cake Life Bake Shop” της Φιλαδέλφεια που ζητούσε μερικές τούρτες και μπισκότα για πελάτες από τη Νέα Υόρκη που θα έρχονταν για το φεστιβάλ ”Made In America” το σαββατοκύριακο», είπε η πηγή. «Αυτός που κάλεσε ζήτησε διάφορα αντικείμενα και ειδικότερα μαύρα και κίτρινα, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου και κίτρινου κέικ με γεώδες θέμα».

Όταν ο Lilly Fischer και ο Nima Etemadi έφτασαν στο χώρο του φεστιβάλ ώστε να παραδώσουν την παραγγελία, η ομάδα της Beyoncé «μετέφερε την τούρτα και τα μπισκότα σε έναν ιδιωτικό χώρο πίσω από το σκηνή».

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δεν έχουν λάβει ακόμη κανένα σχόλιο σχετικά με την τούρτα, αλλά διατηρούν τις ελπίδες τους. Ο Fisher πρόσθεσε ότι θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά με την τραγουδίστρια λέγοντας, «ίσως στο ”Made In America” του επόμενου καλοκαιριού».

Χρόνια πολλά Beyoncé:
10 φορές που η «Queen B» έκανε τον κόσμο να παραμιλά

Beyonce - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας