Όλα όσα ξέρουμε και ελπίζουμε!

Κρατήσου γερά γιατί φαίνεται ότι σύντομα θα ακούσουμε το νέο δίσκο της Beyoncé!

Σύμφωνα με την The Sun, η Queen Bey φαίνεται πρόθυμη να κυκλοφορήσει το νέο της υλικό αμέσως μετά από την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl, όπου θα τραγουδήσει μαζί με τους Coldplay.

Κάνουμε τους υπολογισμούς. Το Super Bowl θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου, άρα σε περίπου τρεις εβδομάδες είναι πιθανόν να ακούσουμε τα νέα τραγούδια της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Bey ανέβαλε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της λόγο Adele, αφού περίμενε την τεράστια επιτυχία του «25», άλμπουμ που πραγματικά έσπασε όλα τα ρεκόρ.

«Η Beyoncé αναθεώρησε τις δεσμεύσεις της και την κυκλοφορία του άλμπουμ, που τώρα είναι έτοιμος – είπε η πηγή – η Beyoncé δεν νιώθει την πίεση να κυκλοφορήσει ένα δίσκου και προτίμησε να περιμένει γιατί ξέρει πως αυτή είναι η στιγμή της Adele.  Τους τελευταίους μήνες υπήρξε συζήτηση σχεδόν αποκλειστικά και μόνο για την επιστροφή της. Τώρα αυτό καταλαγιάζει και η Beyonce είναι έτοιμη μα κυκλοφορήσει το δίσκο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να γίνει αμέσως μετά το Super Bowl».

Αναμένουμε… Για ότι νεότερο μείνετε εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας