Το internet έχει πλημμυρίσει από φήμες που θέλουν την Beyonce να κυκλοφορεί ξαφνικά ένα νέο μυστικό άλμπουμ αυτό το μήνα.

Συναρπαστικά νέα για την Beyonce και τους fans της αν οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ εντελώς ξαφνικά βγουν αληθινές. Φήμες που έρχονται από την διαρροή ενός εγγράφου που φέρει το σήμα της Colubia και αναφέρει το τίτλο του άλμπουμ ‘Beyonce – Volume 2’ . Μαζί με τον τίτλο φαίνεται και το tracklist και άλλες λεπτομέρειες.

beyonce-tracklist

*Κάτι σχετικό διέρρευσε και για την Rihanna πριν από λίγες μέρες…

Για την ώρα η δισκογραφική της Bey δεν έχει επιβεβαιώσει εάν η διαρροή είναι γνήσια, αλλά φαίνεται ότι το άλμπουμ θα είναι μια συνέχεια του δίσκου του 2013 με τίτλο «Beyonce», με 11 νέα κομμάτια.

Εάν τα έγγραφα είναι γνήσια, φαίνεται σαν η Beyonce έχει στο νέο άλμπουμ συνεργασίες με τη Nicki Minaj, τον Justin Timberlake και τη Rihanna και αυτό θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Νοέμβρη.

Δεν είναι η πρώτη φορά Queen Bey έχει εκπλήξει τους θαυμαστές της με ένα ολόκληρο άλμπουμ – τον Δεκέμβριος του 2013 κυκλοφόρησε το ομότιτλο άλμπουμ της μαζί με τα μουσικά βίντεο για κάθε τραγούδι χωρίς προειδοποίηση.

Αναμένουμε μέχρι τις 14 Νοεμβρίου για να δούμε αν όλα είναι αλήθεια…

Αφήστε το σχόλιό σας