Η Beyoncé συμμαχεί με την adidas για να λανσάρει εκ νέου τη σειρά «Ivy Park»

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,981ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

H Beyoncé θα αποτελέσει δημιουργικό συνεργάτη της adidas, αναπτύσσοντας νέα υποδήματα και ενδύματα, και θα λανσάρει εκ νέου τη σειρά ρούχων «Ivy Park».

Η adidas και η Beyoncé ανακοίνωσαν μία πολυεπίπεδη συνεργασία που περιλαμβάνει την έμπνευση και την ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς δημιουργών, την παρακίνηση θετικών αλλαγών στον κόσμο μέσω του αθλητισμού και τον εντοπισμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

«Αυτή είναι η συνεργασία όλης μου της ζωής», δήλωσε η Beyoncé.

«Η adidas είχε τεράστια επιτυχία στην μετατόπιση των δημιουργικών ορίων. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία που τοποθετεί τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Προσβλέπω στην επανεκκίνηση και την επέκταση της «Ivy Park» σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα μαζί με ένα αποδεδειγμένο, δυναμικό ηγέτη.»

Η Beyoncé και η adidas είναι συνεργάτες εκ του φυσικού, διαθέτοντας αμφότεροι σεβασμό και αφοσίωση στη δημιουργικότητα, στην ισότητα και στους δημιουργούς.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν ανταποκρίνεται στα τυπικά στερεότυπα των αθλητών και δεν  πώς θα έπρεπε να είναι τα αθλητικά ρούχα και υποδήματα. Αντίθετα, θα υλοποιήσουν να κοινό όραμα της ένταξης που θα αλλάξει για πάντα τις ευκαιρίες και το τοπίο για όλους.

Η συνεργασία θα οδηγήσει στην κοινή δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων – που θα απευθύνονται τόσο στις επιδόσεις όσο και στο lifestyle – και ενός μοναδικός προγράμματος που θα επικεντρωθεί στην ενδυνάμωση και την ενεργοποίηση της επόμενης γενιάς αθλητών, δημιουργών και ηγετών.

Η σημαντική και πλούσια διήγηση ιστοριών θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο τόσο για τη συλλογή της Beyoncé όσο και για το νέο λανσάρισμα της μάρκας «Ivy Park». Αυτή η εταιρική σχέση σέβεται την κυριότητα της Beyoncé στην εταιρεία της. Η διάσημη καλλιτέχνιδα συνεχίζει τη διαδρομή της ως μια από τις πρώτες μαύρες γυναίκες που είναι ο ένας και μοναδικός ιδιοκτήτης μίας μάρκας με είδη athleisure.

«Ως αθλητική μάρκα – δημιουργός, η adidas προκαλεί το status quo και μετατοπίζει τα όρια της δημιουργικότητας μέσα από την open source προσέγγισή της», δήλωσε ο Eric Liedtke, δήλωσε ο Eric Liedtke, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Global Brands στην adidas.

«Η Beyoncé είναι ένας εικονικός δημιουργός αλλά και ένας αποδεδειγμένος ηγέτης των επιχειρήσεων και μαζί έχουμε την ικανότητα να εμπνεύσουμε αλλαγές και να ενδυναμώσουμε την επόμενη δημιουργία δημιουργών», πρόσθεσε.

Η adidas δηλώνει ενθουσιασμένη που καλωσορίζει την Beyoncé στην οικογένειά της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας