Την πόλη του Χιούστον, τη γενέτειρά της, προτίθεται να βοηθήσει με κάθε τρόπο η Beyoncé, ύστερα από το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα «Harvey».

H Beyoncé εξέφρασε τη στήριξή της στο Houston, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η οποία υποφέρει από τις φονικές και καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα «Harvey», που κάνει το πέρασμά αυτές τις ημέρες, αφήνοντας τουλάχιστον 16 νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

«Η καρδιά μου είναι στη γενέτειρά μου, το Χιούστον και παραμένω σε συνεχή προσευχή για τους πληγέντες και για τους διασώστες που ήταν τόσο γενναίοι και αποφασισμένοι να κάνουν τόσα πολλά για να βοηθήσουν», έγραψε η Beyoncé σε δήλωσή της.

«Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα μου στο “BeyGOOD” καθώς και τον πάστορα μου (τον Rudy Rasmus από την εκκλησία του St. John στο κέντρο του Χιούστον) για να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο για να βοηθήσουμε όσους μπορούμε», συνέχισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Το «BeyGOOD» είναι η φιλανθρωπική οργάνωση της Beyoncé, η οποία υποστηρίζει διάφορους μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η ομάδα του ιδρύματος άρχισε να συμβάλλει στις προσπάθειες ανακούφισης από την κρίση νερού στο Μπουρούντι της Κεντρικής Αφρικής, έχοντας προηγουμένως «σκύψει» στους κατοίκους του Φλιντ στο Μίσιγκαν για την ίδια ακριβώς αιτία.

Επίσης, η Beyoncé δημοσίευσε χθες (28/08) στο λογαριασμό της στο μία φωτογραφία για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους του Χιούστον και της πολιτείας του Τέξας.

Δείτε επίσης: Η Beyoncé θα ερμηνεύσει
το τραγούδι της νέας ταινίας του «James Bond»

Beyonce - James Bond - 007 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας