Υπήρχαν ήδη τα σενάρια και τώρα παίρνουν «φωτιά». Τι συμβαίνει με τη φημολογούμενη συνεργασία της Beyoncé με τη Rihanna;

Εάν ισχύει θα είναι από εκείνες τις φορές που η φράση «θα ρίξει το ίντερνετ», θα φτάσει πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Από το πουθενά, ο μουσικός παραγωγός Earth Quake αποκάλυψε ένα τραγούδι που ακούγεται σαν μία ανέλπιστη συνεργασία μεταξύ της Beyoncé και της Rihanna.

Παρότι το απόσπασμα διαρκεί ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα, ήταν ικανά για να προκαλέσουν ενθουσιασμό στο κοινό των δύο διάσημων καλλιτέχνιδων, αλλά και προβληματισμό για την αυθεντικότητα του υλικού.

Είναι ήδη γνωστό ότι τόσο η Beyoncé όσο και η Rihanna ετοιμάζουν νέα μουσική αυτή τη στιγμή, οπότε θεωρητικά μία κοινή κυκλοφορία θα είχε πολύ νόημα αναφορικά με τη χρονική συγκυρία.

Επιπλέον, η Beyoncé είναι σε πυρετώδεις πρόβες για την πολυαναμενόμενη επάνοδο στη σκηνή και συγκεκριμένα για την εμφάνιση ως επικεφαλής στο φετινό φεστιβάλ «Coachella», τον επόμενο μήνα. Μία συνεργασία – «βόμβα» με τη Rihanna θα έφτανε σίγουρα το ενδιαφέρον στα ύψη, αν και υπάρχει ήδη η επικείμενη περιοδεία με τον JAY-Z.

Το «Navy» και το «Beyhive», όπως ονομάζονται οι οπαδοί των δύο αστέρων της pop, έχουν αρχίσει να συζητούν έντονα το ενδεχόμενο της συνύπαρξης των δύο αγαπημένων τους ατόμων και πιστεύουν ότι οι φωνές που ακούγονται μοιάζουν με τις δικές τους.

 

Το περασμένο φθινόπωρο μάλιστα, είχαν διαδοθεί φήμες ότι οι δύο λαμπερές pop stars επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε αυτή τη σπάνια καλλιτεχνική συνύπαρξη και ότι έψαχναν το κατάλληλο ντουέτο.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πιθανές θεωρίες για το απόσπασμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Θα μπορούσε να ήταν ένα κάποιο πρόσωπο που μιμείται τις δύο φωνές ή έχει χρησιμοποιηθεί δείγμα από παλαιότερες, αδημοσίευτες ηχογραφήσεις και δημιουργήθηκε σκοπίμως ένα mash up.

Beyoncé και Rihanna πέρασαν μία βραδιά μαζί

Beyonce - Rihanna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας