Ένα μήνα ήταν η Beyoncé καθηλωμένη στο κρεβάτι πριν φέρει στο κόσμο το δίδυμα, εξαιτίας μίας σοβαρής επιπλοκής.

Η Beyoncé φιλοξενείται στο τεύχος Σεπτεμβρίου για την αμερικανική έκδοση της «Vogue», έχοντας αναλάβει εν λευκώ την καλλιτεχνική επιμέλεια για τη φωτογράφηση και τη συνέντευξη, σε μία πρωτόγνωρη κίνηση από το περιοδικό.

Η 36χρονη τραγουδίστρια εκμυστηρεύεται ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, πέρυσι, έπασχε από το τοξαιμία, ή αλλιώς ως προεκλαμψία, μία πάθηση που προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση και υπερβολική συγκέντρωση πρωτεΐνης στα ούρα.

Εξαιτίας των επιπλοκών που ανιμετώπισε, η Beyoncé αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική, καθότι τα δίδυμα που κυοφορούσε ήταν σε κίνδυνο. Η τοξαιμία την καθήλωσε στο κρεβάτι για ένα μήνα, πριν γεννήσει τη Rumi και τον Sir, τον Ιούνιο του 2017.

Η αστέρας της R&B παραδέχεται ότι δεν θα είχε καταφέρει να αντεπεξέλθει στη δύσκολη εγκυμοσύνη της, ακόμη και στις εβδομάδες που ακολούθησαν μετά τη γέννηση των διδύμων, εάν δεν της παρείχε δύναμη ο «στρατιώτης» σύζυγός της, JAY-Z.

«Ο σύζυγός μου ήταν στρατιώτης και ένα τόσο δυνατό υποστηρικτικό σύστημα για εμένα», αναφέρει στη «Vogue».

«Είμαι υπερήφανη που έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας της δύναμης και της εξέλιξής του ως άνδρας, καλύτερος φίλος και πατέρας», επισημαίνει. «Ήμουν σε λειτουργία επιβίωσης και τα κατάλαβα όλα μήνες αργότερα.»

Η Beyoncé παραδέχεται ότι σήμερα ταυτίζεται με οποιονδήποτε το γονέα έχει βιώσει την ίδια εμπειρία.

Επιπλέον τόνισε ότι μετά την καισαρική, ένιωθε διαφορετικό το σώμα της.

«Ορισμένα από τα όργανά σου μετατοπίζονται προσωρινά και σε σπάνιες περιπτώσεις, αφαιρούνται προσωρινά κατά τη διάρκεια της γέννας», λέει. «Δεν είμαι σίγουρη ότι το καταλαβαίνουν όλοι αυτό.»

Έξι μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων, η Beyoncé άρχισε να προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο φετινό φεστιβάλ «Coachella», στο οποίο ήταν επικεφαλής τον προηγούμενο Απρίλιο, ενώ δηλώνει ότι έγινε προσωρινά vegan και σταμάτησε να πίνει καφέ, αλκοόλ και κοκτέιλ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας