Αντιδράσεις στους θαυμαστές της Beyoncé προκάλεσε ο πατέρας της, δεχόμενος τα «πυρά» τους και πλήθος σχολίων που τον κατέκριναν.

Το κοινό της Beyoncé πραγματικά περιμένει για μία άλλη επική δημοσίευση στο Instagram για την ανακοίνωση της γέννας της, όπως είχε συμβεί αντίστοιχα και με τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης.

Αν υπάρχει μια ομάδα θαυμαστών που δε θέλετε να αναμετρηθείτε μαζί του, τότε αυτή είναι σίγουρα η ομάδα των «Beyhive». Και ο Mathew Knowles, ο πατέρας της «Queen Bey», έμαθε ακριβώς τι σημαίνει να δέχεσαι τα πυρά τους.

Εκτός εάν… ζείτε σε ένα βράχο στη μέση μίας περιοχής χωρίς WiFi, έχετε ακούσει ότι πολλές πηγές επιβεβαίωσαν πως η τραγουδίστρια του «Formation» έφερε στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε. Ο Matthew Knowles ανάρτησε στο Twitter ένα φαινομενικά γλυκό μήνυμα για τα νεογέννητα εγγόνια του, αλλά το μόνο κατάφερε ήταν να εξαγριώσει το «Beyhive».

Γιατί λοιπόν θύμωσαν οι θαυμαστές;

Το tweet του Knowles είναι η πρώτη επίσημη δημοσίευση μετά τη γέννα που προέρχεται από οποιοδήποτε στην οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των ευτυχών γονέων. Και όλοι γνωρίζουμε πόση προσπάθεια καταβάλλει η Beyoncé σε αυτούς τους τύπους ανακοινώσεων ώστε να εντυπωσιάσει.

Τίποτα δε θα είναι πιο εμβληματικό από την πανέμορφη φωτογράφηση με την οποία ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της, τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Εξαγριωμένα, τα μέλη του «Beyhive» έκαναν ό,τι κάνουν καλύτερα, προκαλώντας θόρυβο στο Twitter. Οι fans κατηγόρησαν τον Matthew Knowles ότι κλέβει τις στιγμές της κόρης του και κάποιοι αμφισβήτησαν τη θέση του στον εσωτερικό κύκλο της οικογένειας Carter.

 

Αφήστε το σχόλιό σας