Το remix του «Mi Gente» με την προσθήκη της Beyoncé έγινε πραγματικότητα με μία απρόσμενη συμβολή, εκείνης της μικρής Blue Ivy.

Η Blue Ivy διαδραμάτισε ξεχωριστό ρόλο στη συμμετοχή της Beyoncé στο remix του «Mi Gente», της λάτιν επιτυχίας του J Balvin με τον Willy William που σαρώνει.

Μετά την απροειδοποίητη έκπληξη με την κυκλοφορία του remix την προηγούμενη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, ο J Balvin μίλησε στο «Billboard» για αυτή την ασυνήθιστη συνεργασία που έχει προλάβει να γίνει επιτυχία σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Κολομβιανό τραγουδιστή, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του μουσικού στερεώματος, όπως ο Justin Bieber και ο Pharrell Williams, η Beyoncé ήταν πάντα η πρώτη επιλογή για τη νέα έκδοση του «Mi Gente», παρόλο που πολλοί άλλοι καλλιτέχνες προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν.

Η θετική απάντηση της Beyoncé ήταν ευκολότερη από ό,τι περίμεναν ο J Balvin και η ομάδα του, χάρη στην Blue Ivy, τη μεγάλη κόρη της διάσημης τραγουδίστριας με τον Jay-Z. Η πεντάχρονη ακούει φανατικά το «Mi Gente» και παρακίνησε τη μητέρα της να συμμετάσχει στο remix, με την «Queen B» να ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση άμεσα.

Στο τραγούδι, η Beyoncé τραγουδά στα ισπανικά και στα αγγλικά και συνοδεύεται από τη φωνή της Blue Ivy, η οποία απαντά στη μητέρα της μετά τη φημισμένη φράση «Azul, are you with me;».

Τα κέρδη από τις πωλήσεις του remix του «Mi Gente» των J Balvin και Willy William με τη συνδρομή της Beyoncé θα διατεθούν σε οργανώσεις που λαμβάνουν μέριμνα για τα θύματα των τελευταίων φυσικών καταστροφών που έπληξαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Καραϊβική.

Συνεργασία «βόμβα»:
Η Beyoncé στο remix του «Mi Gente» των J Balvin και Willy William

Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας