Φήμες πως  Beyonce και Madonna θα τραγουδήσουν στη σκηνή των Grammy Awards 2014.

Μία εβδομάδα μένει μέχρι το πιο σημαντικό μουσικό γεγονός της χρονιάς . Τα Grammy Awards 2014 , που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Staples Center στο Λος Άντζελες  και θα παρουσιάσει ο rapper LL Cool J.

Grammy Awards 2014: Όλες οι υποψηφιότητες

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στη στο πάλκο θα εμφανιστούν και θα τραγουδήσουν ζωντανά μεγάλα ονόματα της μουσικής. Paul McCartney και Ringo Starr, οι Daft Punk με τον Nile Rodgers, τον Pharrell Williams και τον Stevie Wonder, Kendrick Lamar και Imagine Dragons, Lorde και  Katy Perry,  Pink και Nate Ruess, Robin Thicke, Macklemore & Ryan Lewis, Kacey Musgraves, John Legend, Taylor Swift, Keith Urban και Merle Haggard, Kris Kristofferson, Willie Nelson και Blake Shelton.

Taylor Swift και Macklemore & Ryan Lewis πάνε Grammys

Τώρα όμως στο line Up των live performer φήμες προσθέτουν και το όνομα της Beyonce και της Madonna. Πιο συγκεκριμένα, η LA Times αποκαλύπτει πως εκτός από τα παραπάνω ονόματα θα προστεθούν και αυτά της  Beyonce και Madonna.

Σχετικά με το θέμα ο παραγωγός των Βραβείων Ken Ehrlich, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Pop & Hiss, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την είδηση.

Οπότε όλα είναι ανοιχτά και πιθανόν αλλά δύο μεγάλα ονόματα να τα δούμε live στη σκηνή των Grammys.

Αφήστε το σχόλιό σας