Στις αναγκαίες παρεμβάσεις στο κέρινο άγαλμα της Beyoncé προχώρησε το «Madame Tussauds», αλλά ούτε τώρα ικανοποιεί το γλυπτό.

Ύστερα από θύελλα αντιδράσεων, το μουσείο του «Madame Tussauds» στη Νέα Υόρκη προέβη σε αλλαγές στο κέρινο ομοίωμα της Beyoncé, που συζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο η πρώτη εικόνα από το άγαλμα της Αμερικανίδας super star, ο διάσημος εκθεσιακός χώρος έγινε στόχος των θαυμαστών της, της κοινότητας των «BeyHive» για δύο λόγους: Επειδή, πρώτον, δεν έμοιαζε -ομολογουμένως- με την τραγουδίστρια και, δεύτερον, επειδή το χρώμα του δέρματος ήταν «πολύ λευκό».

Αυτήν την Παρασκευή (21/07), οι υπεύθυνοι του μουσείου απέσυραν για λίγο το κέρινο ομοίωμα από την αίθουσα των εκθεμάτων και προσπάθησαν να λύσουν τα προβλήματα. Το δεύτερο, του χρώματος, αντιμετωπίστηκε τεχνητά, με έναν προβολέα φωτός.

Επιπλέον, τροποποιήθηκαν και τα μαλλιά της κούκλας, αλλά τίποτα πραγματικά δεν την κάνει να μοιάζει με την Beyoncé και αυτό παραμένει το μεγαλύτερο παράπονο του κοινού της.

Το «Madame Tussauds» σχολίασε για το ζήτημα που προέκυψε: «Η ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι θα επιτύχουμε το χρωματισμό όλων των αγαλμάτων διασημοτήτων. Ο φωτισμός στην αίθουσα σε συνδυασμό με το φλας της φωτογραφίας μπορεί να το παραμορφώσει και να αντιπροσωπεύσει ελάχιστα το χρώμα των αγαλμάτων μας», εξήγησε.

Δείτε το πριν (αριστερά) και το μετά (δεξιά) του κέρινου ομοιώματος της «Bey» και συγκρίνετε:

Beyonce - Madame Tussauds - statue (before - after) - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Ο JAY-Z ομολογεί δημοσίως ότι απάτησε την Beyoncé

JAY Z - Beyonce - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας