Το κοινό της Beyoncé σχολίασε έντονα το… ομολογουμένως μη επιτυχημένο κέρινο ομοίωμα της τραγουδίστριας που παρουσίασε το «Madame Tussauds».

Ένα κέρινο ομοίωμα της Beyoncé έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Το διάσημο μουσείο «Madame Tussauds» άνοιξε πρόσφατα παράρτημα στη Νέα Υόρκη, φιλοξενώντας ένα νέο ομοίωμα προς τιμήν της pop star, η οποία σαφώς αξίζει να έχει θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα εκθέματα. Βέβαια, μόλις δημοσιεύθηκαν οι πρώτες εικόνες, τα παράπονα άρχισαν να γίνονται σωρηδόν.

Το προσωπικό του «Madame Tussauds» ελκύει πάντα την προσοχή του κοινού της ποπ κουλτούρας εξαιτίας των κέρινων αγαλμάτων του, είτε για καλό ή για κακό. Στην προκειμένη περίπτωση, η κριτική που ακολούθησε δεν ήταν θετική.

Το κέρινο ομοίωμα της Beyoncé αποκαλύφθηκε στις 19 Ιουλίου και η αλήθεια είναι ότι… δε μοιάζει απόλυτα στη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Θα μπορούσε να είναι η Linsday Lohan, εάν ξεκινούσε μία καριέρα στην pop μουσική και στο τραγούδι.

Αυτός είναι ο λόγος που εξόργισε το κοινό της «Queen B» και όχι μόνο, που προέβη σε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο: «Θεωρία: Οι δημιουργοί των κέρινων ομοιομάτων δεν έχουν δει ποτέ την Beyoncé», σχολίασε ένας χρήστης.

Το περιβόητο γλυπτό για χάρη του οποίου έγινε θόρυβος:

Beyonce - wax figure - Madame Tussauds - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Η Beyoncé φωτογραφίζεται
για πρώτη φορά με τα νεογέννητα δίδυμα

Beyonce - twins - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας