Θυμάσαι το «Circle of Life» και το «Can You Feel the Love Tonight»;

Όπως ήδη σας έχουμε πει, η Beyoncé θα είναι μέρος του cast του remake του«The Lion King». Τη live-action ταινία που θα βασίζεται στο «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» του 1994. Η τραγουδίστρια του «Lemonade» θα δανείσει τη φωνή της στη «Nala», τη καλύτερη φίλη του Simba (Donald Glover).

Η Queen Bey όμως φαίνεται πως δουλεύει και στο soundtrack της ταινίας μαζί με τον Elton John. Και λέμε φαίνεται γιατί ακόμα δεν έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση από το management των δύο καλλιτεχνών. Η είδηση μας έρχεται από το τη New York Daily News.

Ο Elton John, εκτός από το ότι είναι ένα από τα ιερά τέρατα της παγκόσμιας μουσικής, είναι ένας από τους δημιουργούς του soundtrack της πρώτης ταινίας «The Lion King» το 1994. Η ιδέα, φαίνεται πως είναι να δώσει και στη Beyoncé μέρος σε τραγούδια όπως το «Circle of Life» και το «Can You Feel the Love Tonight». Τα θυμάστε;

«Είναι αδιανόητο να πρωταγωνιστεί η Beyoncé να και να μην τραγουδήσει μερικές από αυτές τις εικονικές επιτυχίες», αποκάλυψε μια πηγή από το περιβάλλον του remake της ταινίας.

Ελπίζουμε ότι η είδηση επιβεβαιωθεί και από την Bey και τον Elton!

Αφήστε το σχόλιό σας