Η Beyoncé ψηφίζει Obama!
Η Beyoncé ψηφίζει Obama

Η τραγουδίστρια δημοσιεύει ένα ανοιχτό γραμμα στον ηγέτη των δημοκρατικών για για εκφράσει όλη την εκτίμηση και το θαυμασμό της. ενώ ο Jay -Z διασκευάζει το 99 problems

Την ημέρα των πολυαναμενόμενων προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Beyoncé δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της μια φωτογραφία λίγο πριν ψηφίσει!

Δεν χρειάζεται φαντασία για το ποιον ψήφισε, καθώς η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Jay-Z έχουν εκφράσει πάντα την πλήρη υποστήριξή τους στο σημερινό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη έναν τελευταίο έρανο για την προεκλογική εκστρατεία του.

Η φωτογραφία δείχνει ένα κοντινό πλάνο της Beyoncé με νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ δείχνει περήφανη το ψηφοδέλτιο πριν την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Μια ημέρα πριν από τις εκλογές – Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου – η Beyoncé έχει επίσης δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της μια επιστολή προς τον Ομπάμα, στην οποία εξέφρασε τον σεβασμό και τον θαυμασμό της για το δημοκρατικό ηγέτη ξέρει: «Πρόεδρε Ομπάμα, κάθε μέρα βλέπουμε την καρδιά και το χαρακτήρα σου, που εμπνέει όλους μας να κάνουμε περισσότερα. Εσύ είσαι ο ηγέτης που πρέπει να μας οδηγήσει από το πού βρισκόμαστε στο σημείο όπου πρέπει να είμαστε. Είναι ο λόγος που η κόρη και εγγονή μου θα μεγαλώσουν γνωρίζοντας ότι πραγματικά είναι ό, τι θέλουν να είναι. Με όλο το σεβασμό και τη λατρεία μου, η Beyoncé. »

Και ο Jay-Ζ όμως στηρίζει τον Obama και διασκευάζει το «99 problems» – τραγούδι τους 2004 – αλλάζοντας τους στίχους!Έτσι το γεννιέται το ‘I got 99 problems but Mitt ain’t one’. Το αρχικό τραγούδι έλεγε ‘I got 99 problems but a bitch ain’t one’ .

I kissed your sister then I kiss your mama
Usually this time of the day I’m in my pajamas
Well let’s vote for the man who got Osama
Forward and away we go!

Jay-Z per Obama: ‘Ho 99 problemi ma non Mitt’

Αφήστε το σχόλιό σας