Με μία φαντασμαγορική συναυλία κήρυξαν η Beyoncé και ο JAY-Z την πρεμιέρα του «On The Run II Tour».

Η Beyoncé και ο JAY-Z άνοιξαν την αυλαία της πολυαναμενόμενης κοινής περιοδείας τους.

Η πρεμιέρα του «On The Run II Tour» έγινε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας με μία φαντασμαγορική sold out συναυλία, αντάξια του επιπέδου των δύο super stars της μουσικής.

Στο «Principality Stadium» στήθηκε μία από τις μεγαλύτερες σκηνές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ για συναυλία.

Δύο πασαρέλες, μία αιωρούμενη πλατφόρμα μεγαλύτερη από το μισό πλάτος του σταδίου, ορχήστρα αποτελούμενη από 26 σολίστ και 17 χορευτές ήταν στη διάθεση της Beyoncé και του JAY-Z.

Το διάσημο ζευγάρι έκανε είσοδο στη σκηνή κατεβαίνοντας με έναν ανελκυστήρα, σε μία αναφορά του περιβόητου περιστατικού του 2014, όπου η Solange Knowles επιτέθηκε στον JAY-Z μέσα σε ένα ασανσέρ.

Το εκρηκτικό πρόγραμμα διήρκεσε δυόμιση ώρες και περιελάμβανε τον εντυπωσιακό αριθμό των 43 τραγουδιών, με προσωπικές επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών αλλά και με τα τραγούδια που έχουν μοιραστεί μαζί, από το «Drunk In Love» και το «Crazy In Love» μέχρι το «Family Feud».

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Beyoncé και ο JAY-Z έχουν κάνει πρόβα για τις συναυλίες τους πάνω από 60 τραγούδια, από τα οποία επέλεξαν τα 43 για την πρώτη βραδιά.

Οι πιο τρυφερές στιγμές ήταν εκείνες που προβλήθηκαν στις γιγαντοοθόνες εικόνες από την ανανέωση των όρκων του λαμπερού ζευγαριού και από τα δίδυμα που απέκτησαν τον Ιούνιο του 2017.

Η απαστράπτουσα Beyoncé άλλαξε πολλές ενδυμασίες κατά τη διάρκεια του show.

Φωτογραφίες

Η περιοδεία «On The Run II» είναι sequel του «On The Run» του 2014 Και έχει προγραμματισμένες 48 συναυλίες στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Η κοντινότερη ευρωπαϊκή πόλη στην Ελλάδα στην οποία θα κάνουν στάση είναι η Ρώμη, στις 8 Ιουλίου. Στις 6 Ιουλίου θα έχουν τραγουδήσει στο Μιλάνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας