Η Beyoncé και ο Jay-Z δίνουν κίνητρα στους θαυμαστές τους για να υιοθετήσουν τη vegan διατροφή.

Οι αστέρες του πενταγράμμου Beyoncé και JAY-Z προσφέρουν στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή για τις συναυλίες τους, με αντάλλαγμα να υιοθετήσουν τη vegan διατροφή για διάστημα ενός μήνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον διαγωνισμό στους 123 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, θέλοντας να στηρίξει το «Greenprint Project», το οποίο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταναλώνουν vegan γεύματα για να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Από την πλευρά της, η Beyoncé δεσμεύτηκε ότι θα τρώει από εδώ και στο εξής vegan πρωινά και καθόλου κρέας τις Δευτέρες, την ώρα που ο JAY-Z υποσχέθηκε να τρώει δύο vegan γεύματα την ημέρα.

Το σχέδιο αυτό αποτελεί έμπνευση του προσωπικού γυμναστή της Beyoncé, του Marco Borges, ο οποίος εξέδωσε το βιβλίο του «The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World» το Δεκέμβριο, όπου εξηγεί τα οφέλη της vegan διατροφής αλλά και της γυμναστικής.

Το διάσημο ζευγάρι της showbiz, που θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά στον κόσμο, έγραψε την εισαγωγή στο βιβλίο του Marco Borges, και χρησιμοποιεί την επιρροή του για να προωθήσει τα οφέλη του βεγκανισμού.

Όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού, ένας θαυμαστής τους θα κερδίσει δύο εισιτήρια για μια επίσημη περιοδεία της Beyoncé και / ή του JAY-Z για τα επόμενα τριάντα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

 

Αφήστε το σχόλιό σας