Σε παγκόσμιο κίνημα επιθυμούν να αναδείξουν το βεγκανισμό η Beyoncé και ο JAY-Z.

Η Beyoncé και ο JAY-Z προκαλούν τον κόσμο το 2019 να ακολουθήσει χορτοφαγική διατροφή.

Το διάσημο ζευγάρι της παροτρύνει τους θαυμαστές του να ακολουθήσει vegan συνήθειες, θεωρώντας ότι αυτού του είδους η διατροφή αποτελεί μία «πνευματικό και φυσικό καθαρισμό».

Οι The Carters έγιναν vegan το 2013, όταν είχαν δεχθεί τότε να δοκιμάσουν την πρόκληση των 22 ημερών.

Ήταν μία πρωτοβουλία του φυσιολόγου και φίλου του JAY-Z, του Marco Borges, ο οποίος στόχευε στην αλλαγή του διαιτολογίου των ανθρώπων ενθαρρύνοντάς τους να γίνουν vegan μόνο για 22 ημέρες.

Στην πορεία, η Beyoncé αποκάλυψε ότι προτίμησε τη χορτοφαγική διατροφή για να προετοιμαστεί για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο φεστιβάλ του «Coachella» την άνοιξη του 2018, η οποία σηματοδότησε τη μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των διδύμων.

Η Beyoncé και ο JAY-Z επιθυμούν να δώσουν το παράδειγμα σε όλους τους θαυμαστές τους και να τους μετατρέψουν σε vegan, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ζήτημα παγκόσμιας σημαντικότητας.

«Συνηθίζαμε να νομίζουμε ότι η υγεία είναι μία δίαιτα, για κάποιους είχε αποτέλεσμα, για κάποιους άλλους όχι», γράφει το ζευγάρι στην εισαγωγή του νέου βιβλίου «The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World» του Marc Borges.

«Η απόκτηση παιδιών άλλαξε τις ζωές μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνεχίζουν. «Από τη στιγμή που θα δούμε την υγεία ως αλήθεια, αντί για δίαιτα, θα γίνει στόχος μας να μοιραστούμε με όσους το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους αυτήν την αλήθεια και τον τρόπο ζωής», σημειώνουν.

Η Beyoncé και ο JAY-Z τονίζουν ότι δεν περιμένουν από όλους να είναι vegan 24/7, ωστόσο ενθαρρύνουν το κόσμο να υιοθετήσει χορτοφαγικές συνήθειας, οι οποίες έχουν «έκδηλη επίδραση στην υγεία μας και στο περιβάλλον».

«Έχουμε όλοι την ευθύνη να διεκδικήσουμε την υγεία μας και την υγεία του πλανήτη. Ας το κάνουμε μαζί. Ας διαδώσουμε την αλήθεια. Ας κάνουμε κίνημα αυτήν την αποστολή. Ας γίνουμε το «πράσινο αποτύπωμα», αναφέρουν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας