Επιτέλους μίλησαν.

Μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα γεμάτη φήμες και εικασίες ο κόσμος μπορεί να τελικά να κοιμάται ήσυχος, αφού το περίφημο συμβάν στο ασανσέρ μεταξύ Jay Z και της Solange Knowles (και, κατ ‘επέκταση της Beyonce) θεωρείτε λήξαν

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση της Solange Knowles στον Jay Z στο ασανσέρ του Standard Hotel της Νέας Υόρκης η οικογένεια Carter-Knowles κυκλοφόρησε μια κοινή ανακοίνωση στο Associated Press , προσπαθώντας να χαμηλώσει τους τόνους.

«Από τη Δευτέρα, 5 Μαϊου, που δημοσιοποιήθηκε το video από το ασανσέρ, ξεκίνησε μια συζήτηση για την αιτία του δυσάρεστου συμβάν. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι η οικογένεια μας δούλεψε πάνω στο συμβάν και το ξεπέρασε. Ο Jay Z και η Solange έχουν αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλο και η οικογένεια προχωράει ενωμένη, Αφήσαμε το γεγονός πίσως μας και ευχόμαστε όλοι να κάνουν το ίδιο».

Έτσι βάζει και ένα τέλος στις φήμες ότι η Solange ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Ενώ όλη την εβδομάδα τόσο η Beyonce, όσο και η Solange ανέβαζαν φωτογραφίες η μια της άλλης στο instagram για να εκφράσουν την υποστήριξη των οικογενειών τους.

Αφήστε το σχόλιό σας