Η Beyoncé και ο JAY-Z είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά και ένα από τα πλουσιότερα.

Η Beyoncé και ο JAY-Z έχουν δημιουργήσει μία πανίσχυρη οικονομική αυτοκρατορία και είναι επισήμως δισεκατομμυριούχοι, εάν αθροιστούν τα κέρδη τους.

Τη φετινή χρονιά, o JAY-Z εκθρόνισε τον Diddy από την πρώτη θέση και πήρε το στέμμα του πλουσιότερου καλλιτέχνη στη hip-hop μουσική, με έσοδα 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο ίδιο κλίμα, η Beyoncé είχε βρεθεί το 2017 στην κορυφή της λίστας του «Forbes» για τις γυναικείες διασημότητες με τα περισσότερα κέρδη, αφήνοντας πίσω τη διάσημη Βρετανίδα συγγραφέα J. K. Rowling.

Σύμφωνα με τις ανανεωμένες εκτιμήσεις του «Forbes», η περιουσία της Beyoncé και του JAY-Z ως ζευγάρι ανέρχεται στο συνολικό ποσό του 1,255 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα περισσότερα χρήματα στο σπίτι φέρνει ο σύζυγος (900 εκατ. δολάρια), αφού εκτός από αναγνωρισμένος ράπερ και μουσικός παραγωγός, είναι επίσης ένας δραστήριος επιχειρηματίας με επενδύσεις σε επιχειρήσεις όπως η υπηρεσία streaming Tidal, η σαμπάνια Armand de Brignac και φυσικά η δισκογραφική εταιρεία Roc Nation, την οποία ίδρυσε το 2018 ως θυγατρική της Live Nation Entertainment.

Η «Queen B» έχει προσθέσει άλλα 355 εκατομμύρια δολάρια στην οικογενειακή περιουσία των Carters. Παρόλο που διαθέτει αρκετές εμπορικές συνεργασίες, τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από τις περιοδείες και τις πωλήσεις δίσκων.

Αυτή την περίοδο μάλιστα, η Beyoncé και ο JAY-Z βρίσκονται εν μέσω της δεύτερης κοινής περιοδείας τους, το «On The Run II Tour», την οποία επισφράγισαν με την απροειδοποίητη κυκλοφορία του πρώτου τους συνεργατικού άλμπουμ, το «Everything Is Love».

 

Αφήστε το σχόλιό σας