Λίγες ώρες φαίνεται ότι μας χωρίζουν από την επίσημη επιβεβαίωση της περιοδείας της Beyoncé με τον Jay-Z.

Οι φήμες ότι η Beyoncé και ο Jay-Z ενδέχεται να ανακοινώσουν άλλη μία κοινή περιοδεία, έχουν φουντώσει.

Το ζευγάρι έχει περιοδεύσει ξανά μαζί προηγουμένως, στο πλαίσιο του «On The Run» πίσω στο 2014. Τώρα, φαίνεται ότι η Bey και ο Jay μπορεί τελικά να συνεργαστούν για τη συνέχεια, το «On The Run 2».

Το «Pitchfork» αναφέρει ότι διέρρευσε πρόσφατα στο διαδίκτυο η ημερομηνία διεξαγωγής για μία συναυλία της περιοδείας τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ιστοσελίδα του προμηθευτή εισιτηρίων να αναγράφει ότι τόσο η Beyoncé όσο και ο Jay-Z θα εμφανίζονταν στο «Lincoln Financial Field» της Φιλαδέλφεια στις 30 Ιουλίου.

Η καταχώριση έχει διαγραφεί, αλλά μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο παρακάτω. Η προπώληση φέρεται να αρχίζει στις 6 Μαρτίου.

Υπάρχουν επίσης εικασίες για μία κοινή περιοδεία του ζεύγους και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού θαυμαστές τους που έχουν αετίσια μάτια, εντόπισαν μία νέα σελίδα για εισιτήρια της Beyoncé και του Jay-Z στη βρετανική ιστοσελίδα του Ticketmaster.

Η σελίδα διαγράφηκε λίγο μετά την κοινοποίηση των screenshots σε όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η κοινή περιοδεία των δύο αστέρων έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία των πιο πρόσφατων άλμπουμ τους, του «Lemonade» και του «4:44», όπου και τα δύο είχαν τραγούδια που αναφέρθηκαν στη φημολογούμενη απιστία του Jay-Z.

Μία άλλη φήμη ισχυρίζεται ότι η Beyoncé και o Jay-Z όχι μόνο προετοιμάζουν κοινή περιοδεία, αλλά και ένα κοινό άλμπουμ.

Ο Jay-Z το επιβεβαίωσε σε μία συνέντευξη με τους «New York Times» το 2017 και εξήγησε ότι αποφάσισαν να το ματαιώσουν, αφού η Beyoncé επικεντρώθηκε στην τελική επεξεργασία του «Lemonade».

Jay-Z και Beyoncé ηχογράφησαν ένα άλμπουμ μαζί

JAY Z - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας