Η Beyoncé και ο Jay-Z ανέβηκαν επάνω στη μοτοσικλέτα και μία κάμερα κατέγραφε τα πάντα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Beyoncé και τον Jay-Z στην Τζαμάικα, όχι να απολαμβάνουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης, αλλά να πραγματοποιούν τα γυρίσματα για ένα μυστικό πρότζεκτ.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζεύγος Carter ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις του στην περιοδεία «On The Run II» (OTR II Tour).

Ξεκινώντας από την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου, η παγκόσμια περιοδεία θα κάνει στάσεις σε 17 πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε 29 πόλεις σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, προστέθηκαν εννέα επιπλέον σταθμοί στο πρόγραμμα.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Jay-Z είχε επιβεβαιώσει ότι είχε ηχογραφήσει ένα άλμπουμ μαζί με την Beyoncé, ο τίτλος του οποίου φημολογείται πως είναι «Champagne», ωστόσο εξήγησε ότι τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν για να επικεντρωθεί η «Queen B» στην ολοκλήρωση του «Lemonade», υποψήφιο για εννέα βραβεία Grammy και νικητής δύο.

Όπως φαίνεται, υπάρχει πιθανότητα οι δύο αστέρες να συνεχίσουν αυτό που άφησαν μέση και να μη μείνουν μόνο στην κοινή περιοδεία τους.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στους δρόμους του Κίνγκστον, της πρωτεύουσας της Τζαμάικα, επάνω σε μία μοτοσικλέτα και ήταν αναπόφευκτο να μην τραβήξουν τα βλέμματα

JAY-Z - BEYONCE - JAMAICA (shooting) - Hit Channel

Τους συνόδευαν και άλλες μηχανές, ενώ μία κάμερα κατέγραφε τα πάντα.

Βέβαια, τα γυρίσματα μπορεί να αφορούν και την κοινή περιοδείας τους, αφού επάνω σε μία μηχανή εμφανίζονται και στην επίσημη αφίσα.

JAY-Z - BEYONCE - JAMAICA (shooting) - Hit Channel

Το καλοκαίρι του 2014, η Beyoncé και ο JAY-Z πραγματοποίησαν μία sold out περιοδεία έξι εβδομάδων στα στάδια της Βόρειας Αμερικής με την περιοδεία «On The Run».

Η αυλαία έπεσε με δύο συναυλίες στο Παρίσι της Γαλλίας που μαγνητοσκοπήθηκαν για τις ανάγκες ενός αφιερώματος του HBO, το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Αφήστε το σχόλιό σας