Η Beyoncé και ο Jay-Z συμπλήρωσαν δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Είναι αναμφίβολα το πιο εμβληματικό ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας. Σήμερα, 4 Απριλίου, η Beyoncé και ο Jay-Z γιορτάζουν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους.

Η Beyoncé και ο Jay-Z περιλαμβάνονται στα διασημότερα ζευγάρια του πλανήτη. Μαζί τα τελευταία 15 και πλέον χρόνια, οι δυο αστέρες γοητεύουν και ενθουσιάζουν το κοινό.

Όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν 18 χρονών και εκείνος 30.

Παρότι οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Bonnie & Clyde». Την επόμενη χρόνια, η παγκόσμια επιτυχία «Crazy in Love» επιβεβαίωσε το ειδύλλιο.

Η Beyoncé και ο Jay-Z έκαναν μουσικές συνεργασίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στο κόκκινο χαλί πριν παντρευτούν στις 4 Απριλίου 2008. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο στη Νέα Υόρκη και επισφράγισε τη σχέση τους.

Αν και υπήρχαν φήμες για απιστίες, το ζευγάρι άντεξε και γρήγορα έγινε το πιο ισχυρό ντουέτο της σόουμπιζ.

Παρά τα εκατομμύρια των πωλήσεων που έχουν πραγματοποιήσει και εκατομμύρια των δολαρίων που κέρδισαν, είναι δύο άνθρωποι που έχουν φθάσει μαζί στην κορυφή, δύο άνθρωποι που ήταν αρκετά ιδιοφυΐες για να μετατρέψουν τις ικανότητές τους σε χρυσό.

Σήμερα γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου. Και όσο απίθανο φάνηκε κατά καιρούς, ότι θα έρθει αυτή η μέρα, η αυτοκρατορία τους παραμένει ανέπαφη.

Αφήστε το σχόλιό σας