Ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο φαίνεται πως είναι οι διαρροές για την επικείμενη περιοδεία της Beyoncé και του Jay-Z.

Τις τελευταίες εβδομάδες, διέρρεαν συνεχώς στο διαδίκτυο πληροφορίες για την κοινή περιοδεία της Beyoncé και του JAY-Z.

Την προηγούμενη Δευτέρα (5/3), η επίσημη σελίδα της «Queen B» στο Facebook και το Ticketmaster δημοσίευσαν ταυτόχρονα την ημερομηνία για μία από τις συναυλίες της περιοδείας τους και αποκάλυψαν ότι ονομάζεται «On The Run 2 Tour».

Η είδηση διαδόθηκε αμέσως, αλλά οι σελίδες αφαιρέθηκαν όταν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης προχώρησαν στην ανάλογη δημοσίευση. Ωστόσο, τίποτα δεν εξαφανίζεται από τον κόσμο του ίντερνετ και η Beyoncé με τον JAY-Z το γνωρίζουν πολύ καλά.

Το «Billboard» επιβεβαιώνει από δύο διαφορετικές πηγές ότι οι δύο αστέρες θα περιοδεύσουν μαζί αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα ισχυρίζεται ότι η διαρροή των πληροφοριών ήταν εσκεμμένη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Beyoncé πρόκειται να είναι επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ «Coachella» και σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας, η διοργανώτρια εταιρεία Goldenvoice απαιτεί από τους καλλιτέχνες να μεταθέσουν τις ανακοινώσεις για τις περιοδείες του μετά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Jay Z - Beyonce (live) - Hit Channel

Η αναμονή μέχρι τις 22 Απριλίου (η Δευτέρα μετά το «Coachella») θα άφηνε στην Beyoncé και τον JAY-Z περιθώριο 98 ημέρες για να ανακοινώσουν την κοινή περιοδεία τους, να πουλήσουν εισιτήρια και να προωθήσουν την εναρκτήρια συναυλία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, εξηγεί το «Billboard».

Το διάστημα θα ήταν μικρότερο από το αναγκαίο για τις περισσότερες περιοδείες, αλλά θα υπήρχε αρκετός χρόνος από τη στιγμή που θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η διαρροή να είναι μια προγραμματισμένη ενέργεια μάρκετινγκ για να δημιουργηθεί θόρυβος, ειδικά σε ένα καλοκαίρι όπου θα περιοδεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, ο Ed Sheeran και πολλοί ακόμη.

Η συναυλία που φέρεται ότι ανοίγει την αυλαία της περιοδείας της Beyoncé και του JAY-Z είναι προγραμματισμένη μόλις δύο εβδομάδες μετά την εμφάνιση της Taylor Swift στο ίδιο στάδιο, το «Lincoln Financial Field», στο πλαίσιο του «Reputation Stadium Tour».

Beyoncé και Jay-Z συμμετέχουν στο «Top Off» του DJ Khaled

Beyonce - DJ Khaled - Jay Z - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας