Η Beyoncé και ο JAY-Z τραγούδησαν φέτος για 2,17 εκατομμύρια θεατές στις sold out συναυλίες τους.

Εντυπωσιακά είναι τα κέρδη για την Beyoncé και τον JAY-Z από την περιοδεία τους «On The Run II».

Η επική περιοδεία τούς απέφερε περίπου 254.050.706 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της «Pollstar» που δημοσιεύει το «Variety».

Η 48ήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από το Κάρντιφ της Ουαλίας στις 6 Ιουνίου, συνέχισε στην Ευρώπη με 18 συναυλίες προτού διασχίσει τον Ατλαντικό για άλλες 30 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, για να ολοκληρωθεί στο Σιάτλ και στο στάδιο «CenturyLink» στις 4 Οκτωβρίου.

Στις συναυλίες πουλήθηκαν 2.169.050 εισιτήρια με τιμή κατά μέσο όρο 55,617 δολάρια. Τα μεικτά κέρδη κάθε συναυλίας ήταν 6.514.120,69 δολάρια. Οι πιο εμπορικές συναυλίες ήταν οι δύο στο στάδιο «Mercedes-Benz» της Ατλάντα, με τα κέρδη του ζευγαριού να φθάνουν τα 14,1 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της περιοδείας, η Beyoncé και ο JAY-Z κυκλοφόρησαν απροειδοποίητα το πρώτο κοινό άλμπουμ τους, «Everything Is Love».

Ο γάμος του ζευγαριού, που καταγράφεται σε πολύ προσωπικό τόνο στα τρία άλμπουμ τους, το «Lemonade» της Beyoncé, στο «4:44» του JAY-Z και στο «Everything Is Love», ήταν αναμφισβήτητα στο επίκεντρο των εμφανίσεών τους.

Η δημοσιογράφος Alex Stedman έγραψε στο «Variety» για την εμφάνιση του ζευγαριού στις 23 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες:

«Αν και συνεργάζονται καλά στη σκηνή, οι πιο δυναμικές στιγμές είναι όταν αφηγούνται χωριστά τα θέματα του γάμου τους. Εν μέσω των πυροτεχνημάτων, μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές ολόκληρης της συναυλίας είναι όταν η Beyoncé, ντυμένη με ένα κομψό μπεζ φόρεμα με φτερά, κάθεται μπροστά στους θεατές για να ερμηνεύσει την έκδοση του “Resentment” του 2006.

Είναι μια σκληρή συμφιλίωση με το συναισθηματικό μακελειό της εξαπάτησής της και όταν η Beyoncé το έκανε σε πρόσφατες περιοδείες, είχε διαφορετική απήχηση.

Αλλά όταν εμφανίστηκε αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο παθιασμένη, αλλά λιγότερο πένθιμη. Αντί να αγωνίζεται μόνη της, αφιερώνει το τραγούδι σε όποιον έχει “πει ψέματα” ή “έχει ραγίσει καρδιά”, βοηθώντας τον να το ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασε και εκείνη.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας