Η συμφωνία της Beyoncé με το Netflix προβλέπει τη δημιουργία τριών έργων.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ «Homecoming» στο Netflix, το «Variety» αναφέρει ότι η Beyoncé έχει υπογράψει με την πλατφόρμα συμφωνία για τρία πρότζεκτ, το οποίο σημαίνει ότι η τραγουδίστρια θα δημιουργήσει ακόμα δύο ταινίες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα, η Beyoncé φέρεται να έλαβε από το Netflix 20 εκατομμύρια δολάρια μόνο για το «Homecoming», στο οποίο εκτέλεσε χρέη παραγωγού, σεναριογράφου και σκηνοθέτριας.

Το «Homecoming» είναι αφιερωμένο στις δύο ιστορικές συναυλίες της «Bey» στο περσινό φεστιβάλ «Coachella» και στην πολύμηνη προετοιμασία που είχε προηγηθεί. «Αυτό που ο κόσμος δε βλέπει είναι η θυσία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του φιλμ.

Η Beyoncé ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα επικεφαλής της διοργάνωσης, στην μεγάλη επάνοδό της στη σκηνή δέκα μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων Sir και Rumi Carter.

Η συνολική συμφωνία της super star με το Netflix για τη δημιουργία τριών διαφορετικών πρότζεκτ έχει αξία 60 εκατομμύρια δολάρια, όπως μεταφέρει το «Variety».

Το ποσό είναι υψηλό, αλλά αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με το συμφωνία των 250 εκατομμυρίων που σύναψε πρόσφατα με το Netflix με τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Ryan Murphy, γνωστός για τα δημοφιλή σίριαλ «American Horror Story», «Glee» και «Nip/Tuck».

Το ντοκιμαντέρ «Homecoming» της Beyoncé έκανε πρεμιέρα στις 18 Απριλίου και την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε απροειδοποίητα στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής ένα ομότιτλο live album με τη ζωντανή ηχογράφηση των δύο συναυλιών της 37χρονης τραγουδίστριας στο «Coachella 2018», το οποίο περιέχει 40 τραγούδια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας