Το φαντασμαγορικό show της Beyoncé στο φετινό «Coachella» θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια.

Το «Beychella» συνεχίζει να γράφει ιστορία. Το Σάββατο 14 Απριλίου, η Beyoncé έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που ήταν επικεφαλής του «Coachella» και η επική εμφάνιση που πραγματοποίησε είναι πλέον η απευθείας μετάδοση με τους περισσότερους θεατές στα χρονικά του φεστιβάλ.

Περίπου 458.000 χρήστες του διαδικτύου από όλο τον κόσμο συντονίστηκαν στο YouTube για να παρακολουθήσουν την «Queen Bey» να συναρπάζει.

Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός θεατών που έχει καταγραφεί για μία μόνο εμφάνιση του «Coachella» από τότε που άρχισαν να προβάλλονται οι εμφανίσεις το φεστιβάλ ζωντανά μέσω του YouTube, πριν από οκτώ χρόνια.

Το ανεπανάληπτο show διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και σημαδεύτηκε από την επανασύνδεση Destiny’s Child, αλλά και τη σύντομη εμφάνιση του JAY-Z και της Solange.

Συνολικά, η Beyoncé βοήθησε το «Coachella» να σημειώσει τα μεγαλύτερα νούμερα όλων των εποχών στο YouTube. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριημέρου διεξαγωγής, το φετινό φεστιβάλ μέτρησε 43,1 εκατομμύρια προβολές και streams από όλο τον κόσμο, τα περισσότερα από οποιαδήποτε ζωντανό φεστιβάλ στο ιστορικό της πλατφόρμας.

Η Mrs. Carter άφησε το στίγμα της και στο Twitter.

Το «Beychella» αναφέρθηκε περίπου 2,2 εκατομμύρια φορές στο Twitter, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί η εμφάνιση της Beyoncé, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό tweets ανά λεπτό.

Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη τραγουδίστρια δεν είναι ενεργός χρήστης της υπηρεσίας. Οι τρεις τελευταίες δημοσιεύσεις της είναι τον Ιούνιο του 2017, τον Απρίλιο του 2016 και τον Αύγουστο του 2013.

Η Beyoncé θα επιστρέψει στην κεντρική σκηνή του «Coachella» το Σάββατο 21 Απριλίου (πρωί Κυριακής 22/4 στην Ελλάδα), προκειμένου να επαναλάβει το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που συνάρπασε το κοινό.

Αφήστε το σχόλιό σας