Η Beyoncé επιστρέφει σταδιακά στο δημόσιο βίο μετά τη γέννηση των διδύμων και αφιερώνει χρόνο και στη μεγάλη κόρη της, την Blue Ivy.

Από ό,τι φαίνεται, η Beyoncé απολαμβάνει τη ζωή ως νέα κάτοικος του Λος Άντζελες και δε μένει μέσα στο γιγάντιο αρχοντικό που αγόρασε πρόσφατα μαζί με τον Jay-Z έναντι 90 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η «Bey» εμφανίστηκε για πρώτη στην πόλη στο διάσημο παγοδρόμιο «World On Wheels» και τώρα τη σειρά πήρε το «Staples Center» στο κέντρο του LA, παρακολουθώντας την περιοδεία του Kendrick Lamar, «Damn Tour».

Η Beyoncé πήγε στη συναυλία μαζί με τη μεγάλη κόρη της, την πεντάχρονη Blue Ivy και εντοπίστηκε από το κοινό να διασκεδάζει με τις ερμηνείες του K-Dot στο «HUMBLE.» και το «Alright». Το δίδυμο μητέρας – κόρης συνοδευόταν από την ξαδέλφη της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Angie και την πρώην συνεργάτη της στο γκρουπ των Destiny’s Child, την Kelly Rowland.

Επιπλέον, η Beyoncé γνωρίζει κάποια πράγματα σχετικά με τον Kendrick Lamar, αφού έχει συμπράξει μαζί του στο τελευταίο δίσκο της, «Lemonade» και πέρυσι, μάλιστα, μοιράστηκαν τη σκηνή στα BET Awards.

Παρόλο που δεν έχει περάσει αρκετός καιρός -σχεδόν δύο μήνες- από τότε που γέννησε τα δίδυμα της, τη Rumi και τον Sir Carter, η Beyoncé έχει επανέλθει σταδιακά στο δημόσιο βίο, τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματική ζωή.

Δείτε επίσης: Η Βeyoncé ετοιμάζει ντοκιμαντέρ
για την περιοδεία και την εγκυμοσύνη της

Beyonce - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας