Η εξομολόγηση της Beyoncé για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, τα κιλά και το σώμα της.

H Beyoncé άνοιξε την ψυχή της μιλώντας για τη δύσκολη γέννα των διδύμων της πέρυσι και τον τρόπο που η εγκυμοσύνη αυτή άλλαξε το σώμα της, τονίζοντας ότι αποδέχεται τον εαυτό και τις καμπύλες της όπως ακριβώς είναι και ότι δε βιάζεται ιδιαίτερα να χάσει τα κιλά που πήρε.

Η 36χρονη ερμηνεύτρια, η οποία σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, περιέγραψε τα συναισθήματά της στο τεύχος Σεπτεμβρίου για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Vogue», όπου ποζάρει στο εξώφυλλο ελάχιστα βαμμένη.

«Έχω ακόμα την κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη και δε βιάζομαι να απαλλαγώ από αυτήν», υπογράμμισε στη συνέντευξή της.

«Νομίζω ότι είναι αληθινό. Όταν θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφιχτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω», αναφέρει η τραγουδίστρια άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade».

Όπως περιέγραψε, ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Rumi και τον Sir, τον Ιούνιο του 2017, κι αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της να αναρρώσει, παρά να σπεύσει να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με μεγαλύτερες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι», σχολίασε η Beyoncé.

«Στάθηκα υπομονετική με τον εαυτό μου και απολαμβάνω τις μεγαλύτερες καμπύλες μου.»

Η Beyoncé τόνισε ακόμη ότι αποφάσισε να ποζάρει για τη «Vogue» με ελάχιστο μακιγιάζ, χωρίς περούκες ή εξτένσιον.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες και τους άνδρες να δουν και να εκτιμήσουν τη φυσική τους ομορφιά. Σήμερα, τα χέρια μου, οι ώμοι μου, το στήθος μου και οι γοφοί μου είναι πιο “πλούσιοι”», εξήγησε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας