Η Beyoncé δέχθηκε πρόταση να ερμηνεύσει ένα μικρό ρόλο στην «Πεντάμορφη και το Τέρας», αλλά τον απέρριψε.

Αν ο Bill Condon μπορούσε να αποφασίσει, η Beyoncé θα εμφανιζόταν στην κινηματογραφική ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (Beauty and the Beast).

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο «Yahoo! Entertainment» ο σκηνοθέτης του έργου, πίεσε τη βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ να συμμετάσχει στο blockbuster της Disney. «Προσπάθησα να τη φέρω στο “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, αλλά δεν ήταν αρκετά μεγάλος ο ρόλος. Θα ήταν ένα φτερό ξεσκονίσματος», δήλωσε ο 61χρονος σκηνοθέτης.

Ο Bill Condo είχε συνεργαστεί με την Beyoncé το 2006, όταν ήταν 36 ετών, στο «Dreamgirls», τη live έκδοση της κλασικής ταινίας της Disney, η οποία έχει σημειώσει συνολικά έσοδα 504 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική αγορά.

Ο ρόλος του «Plumette», ένα φτερό ξεσκονίσματος του «Lumiere» (Ewan McGregor), κατέληξε στη Βρετανίδα ηθοποιό Gugu Mbatha-Raw.

Αν και το βιογραφικό της Beyoncé έχει εμπλουτιστεί από το «Dreamgirls» και έπειτα, ο σκηνοθέτης Bill Condon πιστεύει ότι η «Queen B» θα ενδιαφερθεί μελλοντικά για το πεδίου του κινηματογράφου.

«Βλέπεις κάτι σαν το “Lemonade”: Είναι λαμπρό. Είναι μία λαμπρή νέα κατεύθυνση για κινηματογραφικά μιούζικαλ», θεωρεί.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προηγούμενο Μάρτιο, με πρωταγωνίστρια την Emma Watson. Το soundtrack – ομότιτλο τραγούδι του φιλμ ερμήνευσαν η Ariana Grande και ο John Legend.

Δείτε επίσης: Η Beyoncé θα ερμηνεύσει
το τραγούδι της νέας ταινίας του «James Bond»

Beyonce - James Bond - 007 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας