Μία εκκλησία που χτίστηκε πριν έναν αιώνα προσθέτει η Beyoncé στο περιουσιολόγιο της.

Η Beyoncé διαθέτει πλέον τη δική της… εκκλησία.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα από το «TMZ», η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πλέον υπερήφανη ιδιοκτήτρια μίας εκκλησίας 697 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χτισμένο στις αρχές της δεκαετίας του 1900, το διώροφο κτίριο δε χρησιμοποιούταν για ένα χρονικό διάστημα και ήταν διαθέσιμο προς πώληση έναντι 850.000 δολαρίων (περίπου 723.500 ευρώ) στην τοπική αγορά ακινήτων.

Εκτός από την κεντρική αίθουσα, το κτίσμα περιέχει δύο ακόμη δωμάτια, δύο λουτρά, και φέρεται να βρίσκεται κοντά στο σπίτι της αδελφής της Beyoncé, της Solange, η οποία πρόσφατα έγινε κάτοικος της Νέας Ορλεάνης.

Όπως αναφέρει η αγγελία πώλησης, η εκκλησία προσφέρει πολλές δυνατότητες για ανάπλαση ως μια ενιαία κατοικία για οικογενειακή χρήση, παραμένοντας εκκλησία, όπως επίσης παρέχει δυνατότητα εμπορικής χρήσης και πολλές άλλες δυνατότητες.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη ποια είναι τα σχέδια της Beyoncé για το νέο χώρο που απέκτησε.

Beyoncé - church - New Orleans

Η αγορά του ακινήτου γίνεται γνωστή λίγες ημέρες αργότερα από την είδηση ότι καθεδρικό ναός του Grace στο Σαν Φρανσίσκο εμπνεύστηκε μία εκκλησιαστική λειτουργία με τραγούδια της «Queen Bey», προσκαλώντας τους πιστούς να ανακαλύψουν τα «παράθυρα» που η ανοίγει η τέχνη στη ζωή των «περιθωριοποιημένων και των ξεχασμένων».

Beyoncé - church - New Orleans

 

Αφήστε το σχόλιό σας