Η Beyoncé κρατά καλά κρυμμένα τα διαδικτυακά ίχνη της.

Ο Ed Sheeran που συνεργάστηκε πρόσφατα με τη «βασίλισσα» της pop  Beyoncé για το remix του τραγουδιού «Perfect», αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι η «Queen Bey» είναι αναγκασμένη να αλλάζει διεύθυνση email σχεδόν κάθε εβδομάδα ή τουλάχιστον κάθε δύο με τρεις εβδομάδες.

«Έχω μία διεύθυνση email για να επικοινωνώ μαζί της. Αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Έτσι έστειλα ένα email και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Μάιο», δήλωσε ο Ed Sheeran στην τηλεοπτική εκπομπή της Ellen DeGeneres.

«Λόγω του γεγονότος πως γέννησε τα δίδυμα τον Ιούνιο, τελειώσαμε το τραγούδι μας τον Σεπτέμβριο», μας πληροφορεί.

Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού έγινε με μόνο μία ακουστική κιθάρα: «Με πήρε, λοιπόν, η Beyoncé τηλέφωνο και μου είπε: “δεν ξέρω πώς νιώθεις γι’ αυτό αλλά έβγαλα όλα τα μουσικά όργανα και θα μείνει μόνο η ακουστική κιθάρα”», ανέφερε ο Ed Sheeran και συνέχισε λέγοντας πως πέρασαν αρκετές ώρες με την Beyoncé στο στούντιο για να ολοκληρώσουν το «remix» του τραγουδιού.

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής τόνισε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με την Αμερικανίδα super star.

Διαβάστε ακόμα:
Ed Sheeran και Beyoncé σμίγουν
στη συνεργασία της χρονιάς με το «Perfect»

Ed Sheeran - Beyonce - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας