Η Beyoncé γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία αναδρομή στα καλύτερα στιγμιότυπα του τελευταίου έτους.

Μία σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες μοιράζεται η Beyoncé, κάνοντας ανασκόπηση στις καλύτερες στιγμές που έζησε την τελευταία χρονιά.

Δύο ημέρες μετά τον εορτασμό των 37ων γενεθλίων της, η διάσημη τραγουδίστρια ενημέρωσε σήμερα το blog της, στην επίσημη ιστοσελίδα της και επισήμανε ορισμένα από τα ορόσημα που πέτυχε το τελευταίο έτος.

«Στα 36, έγινα ξανά μητέρα, τριών παιδιών. Θήλασα τα δίδυμα και ανανέωσα τους όρκους με το σύζυγό μου επί δέκα έτη», γράφει η Beyoncé, αναφερόμενη φυσικά στον JAY-Z.

«Επέστρεψα στη σκηνή για να εμφανιστώ στο “Coachella”, μετά την εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια, ο σύζυγός μου κι εγώ κυκλοφορήσαμε ένα άλμπουμ μαζί, το “Everything Is Love” κι έχουμε περιοδεύσει με την οικογένειά μας σε όλο τον κόσμο και το αγαπάμε», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη χρονιά ήταν μνημειώδης για εμένα. Ευχαριστώ το Θεό για όλους στη ζωή μου Σας ευχαριστώ για όλη τη θετικότητα και για τις ωραίες ευχές των γενεθλίων. Ανυπομονώ να συνεχίσω να μαθαίνω από το παρελθόν μου, να ζω το παρόν και να μην προσπαθώ να ελέγξω το μέλλον», σχολίασε η «Queen B».

Η Beyoncé στα 36

Σε παρόμοιο τόνο ήταν και το κείμενο που έγραψε η Beyoncé με αφορμή τη φωτογράφησή της για το τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής «Vogue», όπου της παραδοθεί εν λευκώ το σύνολο της καλλιτεχνικής επιμέλειας.

«Είμαι σε κατάσταση ευγνωμοσύνης τώρα. Δέχομαι το ποια είμαι. Θα συνεχίσω να εξερευνώ κάθε ίντσα της ψυχής μου και κάθε μέρος της τέχνης μου», υπογράμμισε.

«Θέλω να μάθω περισσότερα, να διδάξω περισσότερα και να ζήσω πλήρως. Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά για να μπορώ να φτάσω σε μία κατάσταση όπου μπορώ να επιλέξω να περιβάλλω τον εαυτό μου με αυτό που με εκπληρώνει και με εμπνέει.»

Σε μία άλλη δημοσίευση, στο Instagram αυτή τη φορά, η Beyoncé μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον εορτασμό των γενεθλίων της στην Ιταλία, όπου απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές της.

Τα 37α γενέθλια της Beyoncé

 

Αφήστε το σχόλιό σας