Ένα ακόμα μουσικό δείγμα από το παρθενικό προσωπικό άλμπουμ της συστήνει η Beth Ditto για να «σπάσει» τους κανόνες.

Η Beth Ditto δίνει στο κοινό άλλη μία γεύση από τον επερχόμενο, πρώτο δίσκο της ως σόλο καλλιτέχνης με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «We Could Run».

Το καινούριο άλμπουμ της πρώην τραγουδίστριας των the Gossip με γενικό τίτλο «Fake Sugar» θα διατεθεί στις 16 Ιουνίου με το σήμα της Virgin Records / Universal. Η Beth Ditto θα υποστηρίξει την προώθηση της επικείμενης δισκογραφικής δουλειάς με μία εκτενή περιοδεία που θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Αμερική αυτόν το μήνα, προτού πάρει σειρά η Ευρώπη από το Σεπτέμβριο και έπειτα.

«Η Beth Ditto είναι μία εκ φύσεως δυναμική performing, γνωστότερη για την κεντρική παρουσία της στο pop-punk συγκρότημα των Gossip», ανέφερε το αμερικανικό ραδιοφωνικό πρακτορείο ειδήσεων του «NPR», το οποίο τοποθέτησε το «Fire» στη λίστα του με τα «10 τραγούδια στα δημόσια ραδιόφωνα που δεν μπορείς να τα σταματήσεις να παίζουν». Το «Idolator» χαιρέτησε το «Fire» ως ένα εκπληκτικά καλό τραγούδι, το «PAPER» το αποκάλεσε «τέλειο για τα καλοκαιρινά vibes που όλοι λαχταρούμε» και το «Noisey» είπε, «Η Ditto είναι στα μπλουζ της, στα καλύτερα της garage (μουσικής)».

Το «Bust Magazine» παρατήρησε ότι «το “Fake Sugar” είναι το ντεμπούτο της ως σόλο καλλιτέχνης, όμως δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε αυτό… Αγκαλιάζει τη Νότια rock στο “Fire” και στο “Oo La La”. Τραγουδά δυνατά εμπνευσμένες δυναμικές μπαλάντες στα “Oh My God” και “We Could Run” και το φέρνει σπίτι με το ρομαντικό “Love In Real Life”.»

Το «Stereogun» σημειώνει πως «το “Oo La La” παίζει σαν μία ενημερωμένη, επεξεργασμένη, με ακρίβεια εστιασμένη έκδοση ενός γκρινιάρικου blues-rock παλαιάς σχολής. Έχει μία συνθετική γυαλάδα επάνω, αλλά ο τρόπος που η Ditto παραδίδει τη λέξη «κοκαλοθραύστης» (bonecrusher) είναι τόσο nasty όσο παίρνει.»

Σε προσθήκη των έξι αναγνωρισμένων άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει με τους Gossip, η Beth Ditto έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις με καλλιτέχνες όπως οι Blondie και ο θρύλος της disco Cerrone, έχει συνεργαστεί με τον Jean Paul Gaultier στην δική της plus-size πολυτελή σειρά ρούχων, έχει γίνει μοντέλο του Marc Jacobs και έχει εμφανιστεί στην υποψήφια για βραβείο Oscar ταινία του Tom Ford, «Nocturnal Animals».

Beth Ditto - «We Could Run» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

(Verse 1)
On television, kings and queens
Live the lives of people’s dreams
You and I are human beings
Living, breathing beings
There are rules that I’m in to break
You could call this a great mistake
We could always play it safe
But that’s no fun

(Chorus)
We could run
We could run

(Verse 2)
Hold me close and hold me fast
I’d never thought you’d ever rest
Some moments were meant to last
But this ain’t one

(Chorus)
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run

(Bridge)
This is the last time, I mean it
The final dance of the evening
They couldn’t call the final ball

(Chorus)
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run
We could run

(Outro)
We could run

 

Αφήστε το σχόλιό σας