Ο παρθενικός δίσκος της Bebe Rexha είναι καθ’ οδόν.

Η Bebe Rexha ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της και δίνει γεύση με δύο πολλά υποσχόμενα τραγούδια: Το «Ferrari» και το «2 Souls On Fire» με τη συνδρομή του Quavo από τους Migos.

Το «Expectations» θα είναι διαθέσιμο στις 22 Ιουνίου από τη Warner Bros. Records και οι «προσδοκίες» που έχει δημιουργήσει είναι ήδη υψηλές.

Η απροσδόκητη συνεργασία με το country pop δίδυμο των Florida Georgia Line στο «Meant To Be», ένα τραγούδι από το EP «All Your Fault Pt.2» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Αύγουστο, σημείωσε πρωτόγνωρη επιτυχία για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αλβανία.

Το τραγούδι ανέβηκε έως το Νο2 του «Billboard Hot 100», πίσω μόνο από το «God’s Plan» του Drake.

Παράλληλα, η Bebe Rexha κατέρριψε το ρεκόρ της Taylor Swift με το «We Are Never Ever Getting Back Together» για τη μεγαλύτερη κυριαρχία από γυναίκα στην κατάταξη των «Hot Country Songs», με το «Meant To Be» να παραμένει στο Νο1 επί 19 εβδομάδες. Την ίδια στιγμή, το video clip που γυρίστηκε στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού έχει συγκεντρώσει πάνω από 332,5 εκατομμύρια προβολές.

Η προ-παραγγελία για τον πρώτο ολοκληρωμένος δίσκο της Bebe Rexha ξεκινά και η 28χρονη τραγουδίστρια παρουσιάζει δύο άκρως ενδιαφέροντα τραγούδια που δημιουργούν υψηλές προσδοκίες.

Το ένα τραγούδι φέρει τον τίτλο «Ferrari» και φέρνει διαφορετικό αέρα στο pop μουσικό τοπίο, με ειλικρινείς στίχους και μία εντυπωσιακή απόδοση που σίγουρα θα του δώσουν μία θέση στα charts.

Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο τραγούδι, που ονομάζεται «2 Souls On Fire» και είναι μία συνεργασία με τον Quavo του περιζήτητου συγκροτήματος των Migos.

Αντί να δημιουργήσει ένα κοινότυπο trap-pop τραγούδι, η Bebe Bexha επιστρέφει στις εναλλακτικές ρίζες της σε μία ρομαντική midtempo δημιουργία που είναι αληθινό ντουέτο, παρά μία τυπική συμμετοχή του Quavo.

Η φωνή της Bebe Rexha ταιριάζει απόλυτα και στα δύο τραγούδια, τα οποία πρόκειται να καλλιεργήσουν το πιο γόνιμο έδαφος για την υποδοχή του «Expectations».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας