Αν είστε fan το Beatles τότε ίσως σας έχουμε καλά νέα.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε και ακούμε το τελευταίο διάστημα, (πιο συγκεκριμένα το Billboard που επικαλείται πηγές χωρίς να κατονομάζει) υπάρχουν «μεγάλες πιθανότητες» η δισκογραφία των Beatles που τόσο καιρό δεν ήταν διαθέσιμη σε steraming να γίνει διαθέσιμη σε μια μεγάλη υπηρεσία την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το μουσικό περιοδικό λέει ότι έχει λάβει αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς η μουσική των Beatles  θα είναι διαθέσιμη για streaming, αλλά ότι οι πηγές του «δείχνουν έντονα» πως τα περισσότερα από τα άλμπουμ των θρυλικών σκαθαριών θα εμφανιστούν online την επόμενη εβδομάδα.

Οι Beatles άργησαν πολύ να διαθέσουν ψηφιακά τα τραγούδια τους, το έκανα πρώτα στο iTunes το 2011 και φυσικά δεν τα έχουν διαθέσει για steraming σε καμία υπηρεσία.

Το αν το δημοσίευα βγει αληθινό ή όχι θα το δούμε τις επόμενες μέρες, εμείς και πιστεύουμε όλοι οι μουσικόφιλοι ελπίζουμε να δούμε σύντομα τη δισκογραφία τους σε κάποια υπηρεσία. Ελπίζουμε οι υπηρεσίες steraming να μην μας απογοητεύσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας